Fotografia care a pus pe jar Poliţia din Timişoara. Glumele pe această temă curg în avalanşă pe internet

Fotografia care a pus pe jar Poliţia din Timişoara. Glumele pe această temă curg în avalanşă pe internet

Maşina care are pe capotă un manechin FOTO Facebook/Info Trafic Jud Timiş

O fotografie postată pe grupul de Facebook Info Trafic Jud Timiş a pus în alertă Poliţia, dar a devenit şi subiectul zilei de glumă în rândul internauţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul de Facebook Info Trafic Jud Timiş este ultilizat de şoferi pentru a semnala accidente şi diverse evenimente în trafic.
 
Marţi, 5 iulie, un cetăţean a postat o poză care a stârnit un val de glume pe internet. 
 
În imagine se vede o maşină care ar căra deasupra ceva ce seamănă cu un cadavru învelit cu un cearşaf alb, asigurat cu chingi din care se vedeau doar picioarele. Aceasta se îndrepta dinspre Piaţa Badea Cârţan spre Calea Lugojului.
 
Oamenii nu puteau concepe că ar putea fi fost vorba de un cadavru uman, ci mai de grabă cineva transporta un manechin. Poliţia a intrat rapid în acţiune. 
 
„Având în vedere fotografia apărută în spaţiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsufleţit al unei persoane, vă comunicăm faptul că poliţiştii Municipiul Timişoara efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto, stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, au transmis cei de la IPJ Timiş.
 
Nu a durat mult până la desluşirea misterului. „Este vorba de o asociaţie de tineri artişti care realizează expoziţii de acest gen”, au transmis poliţiştii după verificări.

Păpuşa aparţine controversatului grup Baraka, artiştii fiind cunoscuţi pentru instalaţiile şi expoziţiile lor şocante. 

Unul din artiştii de la Baraka avea de transportat o lucrare pentru o expoziţie la Bucureşti. Aşa s-a gândit să ducă manechinul în capitală, ancorat de capota maşinii. 

Conform poliţiei, şoferul va fi sancţionat conform Legi nr 61/1991, cu suma de 1.000 de lei.
 
Vă mai recomandăm să citiţi:

Cu calul la spălătorie auto, soluţie inedită pe timp de caniculă. Întâmplarea hazlie vine din Timiş VIDEO

FOTO Cei mai huliţi artişti din România revin cu o nouă operă controversată, la Timişoara. “În sfârşit, o expoziţie ca la Milano”

FOTO Arta dusă la extrem. Un tânăr şi-a înscenat propria înmormântare, altul şi-a băut sângele. „Bunica mi-a făcut cel mai mare cadou că a murit acum”

FOTO O statuie înfricoşătoare, înaltă de trei metri, a apărut lângă zidul Penitenciarului din Timişoara

Controversaţii artişti de la Baraka, cenzuraţi la Revolution Festival. Reprezentantul Consiliul Judeţean Timiş a dispus demontarea instalaţiei lor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările