FOTO Ziua Jandarmeriei, sărbătorită şi la Timişoara

FOTO Ziua Jandarmeriei, sărbătorită şi la Timişoara

Jandarmii si-au preyentat tehnica de lupta

Jandarmii timişoreni şi-au sărbătorit ziua alături de ce pe care trebuie să-i apere. Vizitatorii singurului mall din oraş au fost martori la mai multe demonstraţii de pregătire tactică şi au putu descoperi echipamentul de luptă al celor care îi apără.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea Iulius Mall din Timişoara a fost loc de demonstraţie pentru jandarmi. Ei şi-au sărbătorit ziua în public, alături de cei pe care trebuie să-i apere. Au fost demonstraţii de exerciţii tactice, dresaj canin, arte marţiale, exerciţii de intervenţie.

Cei mai mici vizitatori, copiii, au fost şi cei mai fericiţi. Ei au descoperit armamentul şi echipamentul de protecţie al jandarmilor, dar au luat parte şi la mici lecţii de alpinism pe peretele amenajat la mall pentru amatorii de bouldering.
Sărbătoarea a inclus şi o serie de evenimente susţinute la sediul unităţii de jandarmi din Timişoara unde a avut loc şi o minidefilare a jandarmilor.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările