FOTO VIDEO Lărgirea marilor bulevarde din centrul Timişoarei. Primarul Robu, în inspecţie cu trotineta

FOTO VIDEO Lărgirea marilor bulevarde
din centrul Timişoarei. Primarul Robu, în inspecţie cu trotineta

Lucrările de lărgire a bulevardelor din zona centrală a Timişoarei FOTO Ş.Both

Circulaţia rutieră în zona centrală a Timişoarei este restricţionată pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare. Marile bulevarde din jurul centrului au fost lărgite.

GALERIE FOTO

Întreaga zonă din apropierea centrului Timişoarei, de la Continental spre podul Michalengelo şi Piaţa Iancu de Huniade, va fi schimbată. Se va circula pe bulevarde largi după ce municipalitatea decis să desfinţeze spaţiile verzi de pe mijlocul carosabilului. Este vorba de tronsonul de pe strada Michelangelo, respective bulevardul Ion C. Brătianu, cuprins între Pasajul Michelangelo şi bulevardul Revoluţiei din 1989. 
Pe acest tronson, circulaţia rămâne închisă până în 7 septembrie la ora 5.00, pentru turnarea stratului de uzură.
 
Primarul Nicolae Robu a inspectat, joi, lucrările, călare pe o trotineră electrică. 
 
„Facem tot ce ne stă în putinţă să finalizăm lucrările şi să dăm drumul la circulaţie aşa cum ne-am angajat, până la începerea şcolii. Cum pentru sâmbătă şi duminică avem anunţate ploi, ne-am văzut nevoiţi să întrerupem complet, de ieri dimineaţă, circulaţia pe anumite străzi, ceea ce, evident, a creat dificultăţi de mobilitate în oraş. Ne cerem scuze, încă o dată, dar fără deranj nu putem ajunge să avem un oraş maimodern, mai funcţional şi mai frumos. Deranjul e acum pe cale de a deveni istorie, rămân pe termen lung, în continuare, beneficiile!”, a anunţat Robu, pe pagina sa de Facebook.


 

De asemenea, Comisia de circulaţie a mai aprobat închiderea totală a relaţiei de dreapta de pe bulevardul Ion.C. Brătianu spre Piaţa Iancu Huniade şi respectiv a străzii 20 Decembrie 1989 tronsonul cuprins între Piaţa Iancu Huniade şi bulevardul C.D.Loga, în perioada 7 septembrie, de la ora 7.00, până în 8 septembrie la ora 7.00.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: