FOTO VIDEO Atmosferă de Copacabana la concertul cu Club de Belugas şi Brenda Boykin, de la Timişoara

FOTO VIDEO Atmosferă de Copacabana la concertul cu Club de Belugas şi Brenda Boykin, de la Timişoara

Club de Belugas pe terasa La Căpiţe FOTO. S. Cercel

Terasa La Căpiţe din Timişoara a fost plină ochi la concertul susţinut de celebrul grup Club des Belugas şi americanca Brenda Boykin.

Terasa La Căpiţe, intrată în această vară în preferinţele timişorenilor datorită evenimentelor de calitate, a fost neîncăpătoare la concertul susţinut de Club des Belugas. Este vorba de un proiect muzical de nu-jazz, soul, latin, swing şi lounge, născut în Wupertal, Germania, în anul 2002.
 
Din trupă fac parte Matthias Bangert, Roman Babik, Karl Boes, Michael Neher Warkocz şi Detlef Hoeller. Club des Belugas a scos până acum 14 albume. Printe solistele formaţiei se numără şi americanca Brenda Boykin, care colaborează cu trupa din 2005, şi cea care a şi cântat la Timişoara.  
 
Muzicienii au creat o atmosferă incendiară pe terasă cu căpiţe făcându-i pe spectatori să danseze pe ritmuri sud-americane. Mai mulţi tineri, membri ai unor cluburi de dans din oraş, au încins veritabile lecţii de dans în faţa scenei spre uimirea Brendei Boykin.
 
Cântăreaţa din America s-a simţit excelent la concert, s-a lăsat pupată şi îmbrăţişată de timişoreni, iar la final s-a întors pentru un bis acapela. A fost vorba de piesa „Rivers of Babylon” de la Boney M, pe care a cântat-o alături de spectatori. 
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările