FOTO Unitate de terapie intensivă mobilă cu 12 paturi, pentru bolnavii de Covid-19, adusă la Timişoara

FOTO Unitate de terapie intensivă mobilă cu 12 paturi, pentru bolnavii de Covid-19, adusă la
Timişoara

Autospeciala adusă la Timişoara FOTO ISU Timiş

Autospeciala este dotată cu toate echipamentele necesare pentru o secţie de terapie intensivă, respectiv ventilatoare, monitoare şi injectomate.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Pentru coordonarea eficientă a intervenţiilor privind cazurile de îmbolnăvire cu noul coronavirus SARS CoV-2 la nivelul judeţului Timiş, începând de azi, 16 iulie, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş va intra o unitate de terapie intensivă mobilă cu 12 paturi. 

Pe lângă cele 12 paturi, autospeciala este dotată cu toate echipamentele necesare pentru o secţie de terapie intensivă, respectiv ventilatoare, monitoare şi injectomate.
 
Unitatea mobilă a ajuns la Timişoara prin grija Ministerului Afacerilor Interne, a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
 
Autospeciala de terapie intensivă va fi pusă la dispoziţia unităţilor sanitare din judeţ, în funcţie de solicitările şi nevoile acestora.


 
Unitatea a fost achiziţioanată cu sprijinul Fundaţiei pentru SMURD, Fundaţiei Mereu Aproape şi Guvernului României prin ONAC, pentru stocul României de răspuns la dezastre şi poate fi utilizată atât în contextul pandemiei actuale, cât şi la alte dezastre.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: