FOTO Trupa Voltaj, reprezentanta României la Eurovision 2015, văzută de caricaturistul Ştefan Popa Popa's

FOTO Trupa Voltaj, reprezentanta României la Eurovision 2015, văzută de caricaturistul Ştefan Popa Popa's

Caricatură Voltaj realizat de Ştefan Popa Popa's

Ştefan Popa Popa's, caricaturistul timişorean de Guiness Book, a realizat pentru "Adevărul" portretul celor de la trupa Voltaj, care intră astăzi în semifinalele Eurovision 2015.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi începe Eurovision 2015. Reprezentanta României, trupa Voltaj va intra în concurs în chiar prima semifinală ce se desfăşoară în această seară la Viena. Cei de la Voltaj s-au calificat în semifinala din Austria cu piesa „All Over Again/ De la capăt“. 
 
Cea de-a 60-a finală a competiţiei va avea loc pe data de 23 mai, iar cele două semifinale pe 19, respectiv 21 mai. 

În prima semifinală Eurovision 2015 vor urca pe scenă, în ordinde, Moldova, Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania, România şi Georgia. În a doua semifinală Eurovision 2015, ordinea concurenţilor este următoarea: Lituania, Irlanda, San Marino, Muntenegru, Malta, Norvegia, Portugalia, Cehia, Israel, Lituania, Azerbaidjan, Islanda, Suedia, Elveţia, Cipru, Slovenia şi Polonia.

În finala din 23 mai sunt calificate direct Austria, statul ce a câştigat trofeul în 2014, şi cele cinci mari state finanţatoare ale concursului: Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie. La ediţia aniversară cu numărul 60, Australia este invitatul special şi va participa direct în finală.

Caricaturistul timişorean Ştefan Popa Popa’s a realizat pentru „Adevărul” un portret inedit cu cei de la Voltaj. În prim plan apare solistul Călin Goia, în partea de jos fiind ceilalţi membri ai bandului.Citeşte şi:

Eurovision 2015, favoriţi: ce cotă are Voltaj să câştige concursul la casele de pariuri. Suedia, cele mai mari şanse

EXLUSIV Simona Halep, românca minune care face imagine pozitivă României în lume, caricaturizată de Ştefan Popa Popa’s
 

 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările