FOTO Tot ce trebuie să ştii despre ştrandurile din Timişoara

FOTO Tot ce trebuie să ştii despre ştrandurile din Timişoara

Zona nouă de la ştrandul UMT. FOTO: facebook.com/Strand-UMT

Timişorenii au la dispoziţie câteva ştranduri în care să se răcorească în vara aceasta, iar o opţiune preferată de mulţi bănăţeni este şi o scurtă excursie spre Ungaria, ţara vecină având mai multe ştanduri şi aqua-park-uri în apropierea graniţei cu România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştrandul Heaven îşi începe programul de la ora 10, iar intrarea pentru adulţi costă 10 lei, în timp ce pentru copii este cinci lei. Şezlongurile sunt gratuite. Ştrandul de lângă stadionul “Dan Păltinişanu” oferă un bazin mare, care are şi un bar, unul bazin mai mic, dedicat adolescenţilor şi unul pentru copii.

ştrandul Termal ZHH are de suferit din cauza lucrărilor de pasajul Michelangelo. Astfel, intrarea principală în ştrand este blocată, pentru că au început deja săpăturile pe bulevardul Coposu. Preţurile au rămas cele de anul trecut: 10 lei pentru adulţi, cinci lei pentru copii, iar şezlongul costă tot cinci lei.
 
De la 1 mai s-a deschis şi ştrandul No Name, care oferă un singur bazin. Porţile se deschid la ora 10.00, iar de atmosfera de pe baza de agrement se va ocupa DJ-ul clubului. Şi la acest ştrand s-a luat în ultima clipă decizia să fie deschis şi bazinul, pentru că lucările de amenajare a ştrandului erau încă în toi la începutul sezonului.
 
Tot de 1 mai s-a deschis şi ştrandul Sun Beach aflat în spatele terenurilor de tenis de pe Calea Buziaşului. Spaţiul are două piscine, una pentru copii şi un jacuzzi imens în aer liber. Tarifele de intrare sunt în funcţie de loc: paturile costă 29 lei, iar şezlongurile 24 lei.
 
Ştrandul UMT s-a deschis pe data de 10 mai, întârzierea fiind cauzată de lucrările de extindere. A fost creată o zonă dedicată familiilor, cu o piscină pentru copii, cu tobogane, şi o piscină pentru adulţi. Pe ştrand se mai află şi cele trei bazine vechi, dintre care unul cu apă termală. O dată cu deschiderea ştrandului exterior, Termalum SPA s-a închis, serviciile fiind mutate afară.
 
O altă opţiune este ştrandul termal de la Sânmihaiu German, la doar câţiva kilometri de oraş, care pune la dispoziţia clienţilor trei bazine, dintre care unul acoperit. Intrarea în ştrand costă 7 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii. 
 
Mulţi timişoreni preferă ştrandurile din Ungaria. În zona de graniţă, maghiarii vin cu oferte extreme de atractive în ce priveşte băile şi aqua parkurile. Există ştranduri de nivel înalt la Mako, Gyula, Szeged, Oroshaza sau Hajduszabaszlo, locuri unde în fiecare weekend pot fi găsiţi la relaxare sute de români.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările