UPDATE FOTO Surpriză mare la Pasajul Popa Şapcă. S-a redeschis circulaţia

UPDATE FOTO Surpriză mare la Pasajul Popa Şapcă. S-a redeschis circulaţia

Strada Popa Şapcă gata să fie deschisă circulaţiei FOTO Ş.Both

Primarul Nicolae Robu a spus zilele trecute că în circa două săptămâni se va deschide circulaţia, cu condiţia să fie vreme bună. Veştile de la faţa locului sunt îmbucurătoare. Vineri dimineaţa, circulaţia a fost redeschisă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Vineri dimineaţa, primarul Nicolae Robu a redeschis circulaţia pe strada Popa Şapcă. 

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu a dorit să facă niciun angajament cu privire la data în care se va redeschide circulaţia pe sub pasajul Popa Şapcă, spunând că totul va depinde de vreme.

Robu a estimat că în circa două săptămâni s-ar putea circula pe strada Popa Şapcă, având în vedere că lucrările sunt avansate.
 
Aseară, totul era gata pentru ca circulaţia să fie redeschisă. 

S-a turnat deja asfaltul pe strada Popa Şapcă. Mai exact, se poate deja circula cu maşina de la intersecţia cu Punctele Cardinale până la intersecţia cu Iulius Mall. S-au realizat şi marcajele pentru circulaţia pe două benzi pe sub pasaj, iar în rest sunt patru benzi. 

 
Din ce se vede, ar mai fi de lucru la partea pietonală de sub pasaj. De asemenea, există deja delimitată şi pista pentru biciclişti.

 
Se lucrează şi realizarea pereţilor de delimitare laterală a pasajului, unde stâlpii structurii de rezistenţă, care merg până la zece metri adâncime erau realizaţi de mult, dar acum s-a început cofrarea şi armarea în vederea turnării pereţilor. 

 
Citiţi şi:
 
citeste totul despre: