FOTO Cum a supravieţuit crizei una din cele mai mari fabrici de automotive din Vestul ţării. Când alţii făceau reduceri de personal, Dura angaja oameni

FOTO Cum a supravieţuit crizei una din cele mai mari fabrici de automotive din Vestul ţării. Când alţii făceau reduceri de personal, Dura angaja oameni

La Dura se fabrică şi cabluri pentru schimbător de viteză FOTO Ştefan Both

Americanii de la Dura Automotive System au deschis fabrica de la Timişoara în urmă cu zece ani. Aici se produc piese şi accesorii pentru maşini şi pentru motoare de autovehicule.

Fabrica Dura Automotive Systems de la Timişoara, una din cele mai mari companii de automotive din Vestul ţării, nu a fost afectată nicio clipă de criza economică din domeniu. De exemplu, atunci când fabrica din Belgia şi-a închis porţile, toată activitatea a fost relocată la Timişoara. 

Aşa se face că în loc să îşi restrângă activitatea, Dura făcea angajări în plină criză. Astăzi, la zece ani de actvitate, Dura Timişoara are 860 de angajaţi şi 162 de milioane de produse finite.
 
Dura Automotive Systems este cel mai mare designer şi producător de sisteme de control pentru maşini din lume, dar şi un important furnizor de sisteme de control al scaunelor, ansambluri de inginerie, module structurale pentru uşi şi sisteme de ferestre integrate pentru industria automotive. 

În Timiş, firma produce piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule.


 
„Dura şi-a început activitatea în 2005 cu 45 de angajaţi. Astăzi, în 2015, avem 860 de persoane cu un  loc de muncă stabil. Aceşti zece ani mai înseamnă totodată şi 162 de milioane de produse finite livrate la timp, adică peste 40 de milioane de maşini echipate cu produse Dura de la Timişoara. Aceasta totalizează producţia de automobile  a Europei pentru cel puţin 2 ani”, a declarat Dacian Negrea, directorul fabricii de la Timişoara.
  
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: