FOTO Strada Alba Iulia din Timişoara a fost acoperită cu sute de umbrele colorate. A devenit punct de atracţie pentru iubitorii de „selfie“

FOTO Strada Alba Iulia din Timişoara a fost acoperită cu sute de umbrele colorate. A devenit punct de atracţie pentru iubitorii de „selfie“

Umbrele pe strada Alba Iulia din Timişoara FOTO Ştefan Both

Pentru al doilea an, strada Alba Iulia din Timişoara a fost decorată cu sute de umbrele colorate. Acestea vor ţine umbră până după terminarea Festivalului Timfloralis.

Asociaţia „Noi Re-Cream” a lansat pentru al doilea consecutiv la Timişoara proiectul „Coloreaza Orasul”, ca urmare a succesului din 2014. 

Ei au împânzit din nou strada Alba Iulia cu sute de umbrele colorate.
 
„Credem că timişorenii merită să se mai bucure încă o dată de această instalaţie. Anul acesta, Primăria Timişoara a fost cea care a făcut posibil acest proiect. Şi ne bucurăm că autorităţile publice locale înţeleg, apreciază şi susţin activităţile care le fac plăcere timişorenilor”, susţin cei de la Asociaţia „Noi Re-Cream”.

Aceştia au lucrat toată ziua de marţi pentru montarea umbrelelor, însă încă mai este de lucru.
 
Strada Alba Iulia a devenit astfel principalul punct de atracţie pentru iubitorii de „selfie”. De altfel, Facebook s-a umplut cu fotografiile realizate de timişoreani şi numai pe strada Alba Iulia.

 
Umbrelele vor sta pe cer în perioada Festivalului Timfloralis, dar şi după terminarea acestuia.

 
„Asociaţia „Noi Re-cream” invită toţi timişorenii să iasă din casă, să facă o plimbare în centrul Timişoarei pentru a doua ediţie a proiectului Coloreaza Oraşul şi să admire cupola de umbrele colorate de pe strada Alba-Iulia”, au mai transmis cei de la Noi Re-cream”.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările