FOTO Singura clădire de birouri care încorporează un club de fitness. Nextfit a investit aproximativ 1,1 milioane de euro

FOTO Singura clădire de birouri care încorporează un club de fitness. Nextfit a investit aproximativ 1,1 milioane de
euro

Noul Nextfit de la Vox Technology

Cel mai nou club de fitness din Timişoara, Nextfit, şi-a deschis porţile în acest weekend la Vox Technology Park.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Vox Technology Park din Timişoara este singura clădire de birouri care încorporează un club de fitness cu suprafaţă de 2.100 de metri pătraţi. Nextfit a investit aproximativ 1,1 milioane de euro în amenajarea spaţiului cât şi în achiziţionarea echipamentelor marca Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integrează tehnologia şi furnizor de echipamente pentru Jocurile Olimpice, echipele de Formula 1 Ferrari şi McLaren şi echipele de fotbal Juventus, AC Milan şi naţionala Braziliei. 
 
Acesta este unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timişoara şi funcţionează la etajul 1 al corpului B din Vox Technology Park. 

Clubul se adresează deopotrivă angajaţilor de la firmele care funcţionează în Vox Technology Park şi timişorenilor, în general, care iubesc sportul şi l-au transformat într-un mod de viaţă.
 
Noul clubul de fitness oferă tuturor iubitorilor de sport şi mişcare o gamă completă de servicii, de la fitness, aerobic şi indoor cycling, la aparate de fitness şi cardio. 

 
Clubul pune la dispoziţia celor care doresc să facă sport patru studio-uri: functional area, indoor cycling area, kids area, aerobic area şi, inclusiv, un spatiu de ’’ detensioanare’’: box area. 
 
În ceea ce priveşte activităţile de grup, Nextfit îmbină programele de Les Mills  - lider mondial în conceperea programelor de grup coregrafiat, împreună cu programe Body Pump şi Body Balance. Activităţile consacrate au fost şi ele păstrate: X – Functional, TRX, Cross – X, X – Combat, Zumba sau Pilates. 

 
Se vor implementa, la ora prânzului, sesiuni de office yoga la care pot participa atât angajatii din clădirea de birouri, cât şi persoane din exterior. 

 
Ca un element de noutate, operatorul de fitness a optat pentru gama Unity Mini, care oferă îndrumare totală şi monitorizare automată a tuturor antrenamentelor. Utilizatorul va avea la dispoziţie, la nivel digital, propriul său antrenor. Îşi poţi stabili antrenamentele şi obiectivele, doar cu ajutorul smartphone-ului şi a aparatelor Unity Mini. Aceste aparate au Bluetooth, QR code şi simplifică antrenamentele, oferind utilizatorului o experienţă formidabilă. 

Citeşte şi:

World Class a deschis la Timişoara cel mai mare club de health & fitness din ţară, Nextfit pregăteşte o sală cu cu cele mai moderne aparate

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: