FOTO Salon de coafură pentru câini şi pisici răsfăţaţi, la Iulius Mall

FOTO Salon de coafură pentru câini şi pisici răsfăţaţi, la Iulius Mall

Salonul Igor Land din Timişoara

Salonul de coafură canină şi felină Igor Land a fost inaugurat recent, în Iulius Mall din Timişoara. de la tuns, Animalele de companie au parte de spălat, descâlcit, periat şi parfumat, până la rutine de îngrijire, precum tăiatul unghiuţelor.

GALERIE FOTO

Cei care au un căţel sau o pisică şi îşi doresc să le răsfeţe cu un tratament de îngrijire sunt aşteptaţi în noul salon de coafură Igor Land. Acesta se află în parcarea portocalie subterană, în vecinătatea lifturilor şi benzilor rulante către hipermarket Auchan. 
 
Salonul oferă o gamă diversă de servicii de toaletaj canin şi felin, dar şi produse specifice unui pet shop.

Proprietarii spun că Igor Land oferă pachete de îngrijire adaptate rasei, tipului de păr şi taliei animăluţelor, hrană şi accesorii pentru animale de companie. 
 
Animalele de companie au parte de adevărate sesiuni de răsfăţ, de la tuns, spălat, descâlcit, periat şi parfumat, până la rutine de îngrijire, precum tăiatul unghiuţelor. 
 
 
În plus, cei care doresc să îşi pregătească patrupedele cu frizuri speciale atunci când participă la expoziţii, pot apela la serviciile Igor Land. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: