FOTO S-a încheiat aventura Ambasada. Clădirea fostei fabrici de pălării din Timişoara a fost cumpărată, iar spaţiul se va transforma din nou

FOTO S-a încheiat aventura Ambasada. Clădirea fostei fabrici de pălării din Timişoara a fost cumpărată, iar spaţiul se va transforma din nou

În data de 1 Noiembrie 2014, prima zi în care tinerii au primit cheile FOTO  Andrei Dăscălescu.

Mai bine de patru ani şi jumătate, într-o anexă a fosteui fabrici de pălării  Paltim, a funcţionat centrul cultural Ambasada.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO
Proiectul Ambasada a fost pus pe picioare de Norbert şi Andreea Tako, oamenii din spatele unor festivaluri precum Plai sau Jazz TM, din dorinţa de a crea un nou brand local. Ambasada a devenit un loc magic în care s-au derulat peste 2.500 de proiecte, puse la cale de peste 400 de organizaţii sau persoane fizice. 
 
Săptămâna trecută platforma industrială a fost cumpărată de investitori imobiliari, iar spaţiul se va transforma (în cel mai bun caz).
 
Ambasada îşi va continua menirea sub o altă formă, într-o altă locaţie, în cadrul proiectului Faber, care se va naşte tot într-un fost spaţiu industrial, într-o clădire care a aparţinut fabricii Azur. 
 
“Ştiam de la început că proiectul de reconversie este unul temporar; cu toate acestea, nu e uşor să ne despărţim de un loc atât de drag. Vom încerca ca fiecare zi pe care o vom mai petrece aici să fie despre aducere aminte şi despre tot ce s-a creat până acum: #AmintireaZilei#MemoryOfTheDay”, scriu cei de la Ambasada, pe pagina lor de Facebook.
 
 
 
 
 
În data de 1 Noiembrie 2014, prima zi în care tinerii au primit cheile locaţiei. FOTO  Andrei Dăscălescu.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările