FOTO Restaurantul La Puiu Bănăţeanu de pe marginea drumului judeţean Timişoara-Buziaş a ars complet

FOTO Restaurantul La Puiu Bănăţeanu de
pe marginea drumului judeţean Timişoara-Buziaş a ars complet

Restaurantul Puiu Banatanu FOTO ISU Timiş

Restaurantul La Puiu Bănăţeanu, aflat pe DJ 592, la 15 kilometri de Timişoara, a fost cuprins de un incendiu, duminică, în jurul prânzului.

GALERIE FOTO

Pompierii de la Buziaş şi Timişoara au fost sesizaţi de incendiul de la restaurant în jurul orei 12.00. 

La faţa locului s-au deplasat imediat două autospeciale de stingere şi 11 pompieri Staţia de Pompieri Buziaş, iar din Timişoara au fost trimise două maşini de la pompieri de Detaşamentele 1 şi 2. 

De asememenea, a ajuns şi o maşină de la SMURD, pentru că trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, acuzând atacuri de panică.
 
Complexul La Puiu Bănăţeanua fost înfiinţat în anul 2002 şi dispunea de o sală de evenimente de 220 de locuri, restaurant cu 50 de locuri, o terasă exterioară cu 80 de locuri, teren sintetic de fotbal şi o pensiune cu 12 camere.


 
Situat la doar 15 kilometri de Timişoara, pe DJ 592 Timişoara-Buziaş, era cunoscut pentru bucătăria tradiţională românească şi era un loc în care se organizau de nunţi şi botezuri. 


Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: