FOTO Puştanii Timişoarei au umplut Piaţa Victoriei pentru Elena Gheorghe şi Connect-R

FOTO Puştanii Timişoarei au umplut Piaţa Victoriei pentru Elena Gheorghe şi Connect-R

Ziua Timişoarei 2014 FOTO Ştefan Both

Concertele din centrul oraşului, prilejuite de Ziua Timişoarei, vor continua astăzi cu Alice Francis şi Oceana, din Germania. În final urmează artificiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Puhoi de lume, marea majoritate copii şi adolescenţi, a umplut centrul Timişoarei, sâmbătă seara, pentru concertele organizate de Ziua oraşului. A fost seara tineretului. Pe scena din faţa Operei au cântat, în ovaţiile puştanilor, Maxim, Lora, Elena Gheorghe şi, în final, Connect-R.
 
Evenimentele pentru Ziua Timişoarei se vor încheia astăzi cu un alt gen muzical şi cu suguranţă un altfel de public. Începând cu ora 20.00, vor concerta Alice Francis şi Oceana. 
 
Alice Francis este o artistă născută la Timişoara, dar care trăieşte în Germania. A explodat pe scena muzicală internaţională în 2012, după lansarea albumului “St. James Ballroom”. Cântăreaţa a readus în actualitate muzica anilor ’20-’30, mai exact a swingului american sau a swing jazzului. 
 
Tânăra originară din Timişoara este considerată astăzi regina electrowingului şi străbate lumea în lung şi în lat pentru concerte. Alice Francis a concertat prima dată în oraşul natal în 2013, de 1 decembrie, în Piaţa Victoriei. 
 
Oceana este o cântăreaţă de muzică pop-soul-R&B care a devenit cunoscută în Europa datorită discului single „Cry, Cry”. Albumul său de debut, intitulat „Love Supply”, a fost lansat la data de 1 ianuarie 2009 prin intermediul casei de înregistrări Ministry of Sound. Mama ei este un designer de haute-couture german, iar tatăl este de profesie muzician, fiind originar din Martinica. Oceana a cântat imnul Campionatului European de Fotbal din Ucraina din 2012, “Endless Summer”.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările