FOTO Protest  „Vă vedem” în faţa sediului PSD Timiş: „Se pare că nu au nici urechi de auzit, nici minte de înţeles”

FOTO Protest  „Vă vedem” în faţa sediului PSD Timiş: „Se pare că nu au nici urechi de auzit, nici minte de înţeles”

Grup de protestatari în faţa PSD Timiş FOTO Daniel Dancea

Aproximativ 50 de persoane s-au strâns joi în faţa sediului PSD Timiş pentru a le transmite parlamentarilor PSD de Timiş că sunt cu ochii pe ei. Protestatarii, care au stat în faţa sediului PSD Timiş jumătate de oră au afişat numele parlamentarilor PSD Timiş, numindu-i complici la „masacrarea legilor Justiţiei şi la omorârea speranţei”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproximativ 50 de persoane, nemulţumite de modificările aduse legilor Justiţiei şi modul în care parlamentarii PSD fac legile s-au adunat joi în faţa PSD Timiş pentru a le transmite parlamentarilor PSD de Timiş că sunt cu ochii pe ei. „Nu ştiu dacă putem să mai transmitem altceva decât ce am încercat din ianuarie încoace. Încercăm prin orice metodă la care ne putem gândi să ne facem văzuţi şi auziţi. De înţeles nu ştiu dacă o să ne facem înţeleşi pentru că se pare că nu au urechi de auzit şi nici minte de înţeles”, a declarat o timişoreancă participantă la protest.

„Este o acţiune civică astfel încât PSD Timiş să ştie că ţara ştie ce se întâmplă în Parlament şi faptul că PSD-iştii din Timiş sprijină iniţiativele comisiei Ciordache nu le face deloc cinste. De asta am venit să protestăm. Îi vedem şi sunt sub lupă. Să fie conştienţi că indiferent ce ar face, nu o să scape”, a declarat şi un timişorean participant la protest. „Nu suntem feuda PSD, chiar dacă i-a votat prostimea. Le va veni rândul. Nu o să scape, categoric”, a mai declarat bărbatul.

Cu ocazia protestului a fost organizată şi o colectă simbolică pentru a aduna bani de un bilet de avion, doar dus, spre Moscova pentru PSD-iştii. „Am zis, acum la 28 de ani după Revoluţie, vrem să îi trimitem, de data asta cu avionul, nu cu elicopterul. Sperăm să strângem suma de bani pentru a-i trimite la Moscova. Ne-am săturat de ei. Vrem o altă clasă politică”, a declarat unul dintre tinerii care a iniţiat colecta.

„Ştiu din aceia care au primit să stea cu voi. Eu ştiu”,  le-a spus protestatarilor o pensionară care trecea pe trotuarul din faţa PSD Timiş. Întrebată de ce e supărată pe protestatari, femeia a declarat că ea vrea ca magistraţii să răspundă. „Sunt aşa de supărată pe magistraţi. Trebuie şi ei să răspundă. Eu am picat într-o perioadă înc are nu s-a mai recunoscut acordul global pentru pensie. Colegii mei au cu cinci milioane mai mult decât mine şi eu nu am nicio posibilitate pentru că un judecător a considerat că nu am dreptate. Un alt judecător a considerat la alţi colegi că au dreptate”, a declarat femeia. Timişoreanca a mai spus că ştie că unii dintre protestarari sunt plătiţi şi au legături cu Soroş. Întrebată de unde ştie, femeia a spus că a auzit la coadă la farmacie. „De unde nu-i foc, nici fum nu iese”, a spus timişoreanca. 

FOTO Daniel Dancea 

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO Daniel Dancea 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările