FOTO Premierea celor mai bune lucrări de design din România. Cea mai bună amenajare a unei locuinţe private a fost făcută la Timişoara

FOTO Premierea celor mai bune lucrări de design din România. Cea mai bună amenajare a unei locuinţe private a fost făcută la Timişoara

Nocturne - proiectul celor de la Ezzo Design FOTO elle.ro

Competiţia Elle Decoration Romanian Design Awards 2018 şi-a desemnat câştigătorii. Timişoara a intrat în finală cu două proiecte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ediţia locală a uneia dintre cele mai importante competiţii internaţionale de design a premiat, pe 22 martie, cele mai bune lucrări de design realizate în România. 
 
S-au acordat premii pentru „Cea mai bună amenajare a unei locuinţe private”, „Cea mai bună amenajare a unui spaţiu public”, „Cel mai bun obiect de design al anului” (în finală au intrat patru propuneri), „Premiul pentru cel mai bun obiect de design oferit de Glo”, „Premiul publicului”, „Cel mai activ susţinător designului” şi „Designerul de obiect al anului”.
 
Secţiaunea  „Cea mai bună amenajare a unei locuinţe private” a fost câştigată de proiectul timişorean „Nocturne”, realizat de Ezzo Design.
 
„Nocturne este un proiect ce aduce în rolurile principale finisajele şi texturile naturale, întregul concept pornind de la o piesă centrală, şi anume masa din living, un mix de materiale, un melanj de stiluri, combinaţia intre brut (lemnul) şi fineţe (sticlă). Practic, elementul central al livingului, care de altfel nu este cel mai amplu ca volumetrie, a reuşit să dea naştere mixului de stiluri, texturi şi materiale. Astfel, Nocturne a devenit povestea contrastelor şi asta se datorează în mod direct îmbinării materialelor precum lemn, marmură, sticlă, piele, catifea”, aflăm din descrierea proiectului.


GALERIE FOTO

Timişoreanul Ştefan Lazăr de la Ezzo Design este considerat unul dintre cei mai buni designeri de interioare din România. Acesta a fost premiat şi în 2015 pentru cea mai frumoasă locuinţă amenajată în ţară la gala Elle Decoration Design Awards.La secţiunea „Cea mai bună amenajare a unui spaţiu public”, în finală a ajuns şi designerului timişorean Mihai Caraghiaur, cu amenajarea showroomului Tempini de la Bucureşti.Premiul mare s-a dus însă la Ateliercetrei pentru “Spaţii Pentru Educaţie Alternativă În Domeniul Artelor”.
 

Citiţi şi:

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările