FOTO Premieră pentru rugby-ul timişorean: RCM joacă primul meci în nocturnă

FOTO Premieră pentru
rugby-ul timişorean: RCM joacă primul meci în nocturnă

Pe Dan Paltinisanu au fost montate buturile pentru rugby. Foto: R. Bloanca

Spectatorii timişoreni se vo bucura nu numai de fotbal în nocturnă, ci şi de rugby. Joi, de la ora 20, sperăm că nu pentru un singur meci, RCM Timişoara va juca pe „Dan Păltinişanu” partida cu Farul Constanţa. La stadion s-au montat deja buturile!

„Echipa e bine, evident e o săptămână scurtă, nu avem timp să ne antrenăm mult, important e să rămânem mental proaspeţi. Avem un moral bun după victoria de sâmbătă. Suntem foarte entuziasmaţi de oportunitatea de a juca pe acest stadion”, a declarat Danie de Villiers, marţi, la stadionul „Dan Păltinişanu”, cu ocazia prime conferinţe de presă susţinută aici.

Surpriza pentru jucătorii ambelor echipe va fi jocul în nocturnă. Timişoara va avea doar un singur antrenament, miercuri, la lumina reflectoarelor. „Noi ne pregătim mâine (n.r. miercuri) pentru jocul în nocturnă, nu avem aşa ceva la terenul nostru, le va lua ceva timp jucătorilor să se obişnuiască probabil. Pentru că e diferit, balonul pe acest teren va fi mânuit altfel. Dar va fi plăcut să jucăm pe seară, e o excepţie de la faptul că jucam după ce luam micul dejun”, a precizat Danie de Villiers.

Întâlnirea dintre RCM Timişoara şi Farul Constanţa are loc joi, de la ora 20.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: