FOTO Se pregăteşte stadionul pentru Diskoteka, cel mai mare festival dedicat muzicii anilor ‘80 şi ‘90. Mai sunt câteva zile până la startul evenimentului

FOTO Se pregăteşte stadionul pentru Diskoteka, cel mai mare festival
dedicat muzicii anilor ‘80 şi ‘90. Mai sunt câteva zile până la startul evenimentului

Amenajările de pe stadionul "Dan Păltnişanu" FOTO Ştefan Both

În perioada 31 mai, 1 şi 2 iunie, pe stadionul “Dan Păltinişanu” din Timişoara, va avea loc Diskoteka Festival. Timp de trei zile vor răsuna hituri ale unor artişti care au făcut furori în rândul unei generaţii întregi.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Mai sunt câteva zile până la startul Diskoteka Festival, care aduce la Timişoara nume sonore ale muzicii anilor ‘80-’90. Organizatorii lucrează intens la amenajarea din stadionul “Dan Păltinişanu”. 
 
Timp de trei zile, între 31 mai şi 2 iunie, aici vor avea loc show-uri de dimineaţa până seara. 
 
Pe lângă scena mare, amplastă în dreptul “Peluzei Sud”, vor mai exista alte patru scene mai mici. În perimetrul stadionului vor exista numeroase puncte de alimentaţie publică. 
 
“Adevărul” vă prezintă în exclusivitate imagini in interiorul arenei din Timişoara.  

 
Printre cei care vor cânta la Timişoara se află nume precum Thomas Anders (Modern Talking), Ace of Bace, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway, No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Dr Alban, Boney M, Ricchi e Poveri, East 17, Admiral C4C, Alexia, Snap, C-Block, La Bouche, Baccara, Herb McCoy (Bad Boys Blue). 
 
Nu vor lipsi nici trupele româneşti care au făcut furori în anii ’90-2000. 

 

 

 

Discoteka 80 este un concept muzical care a fost lansat în Rusia. “Conceptul este importat din Rusia, prima ţară care a implementat festivalul Diskoteka. Anul 2019 este unul care marchează intrarea acestui concept şi în România. Show-ul este relativ simplu. Vor fi şi recitaluri, două pe seară. Însă ne dorim un show concentrat, artiştii vor cânta trei sau patru piese. Este vorba de cinci scene şi vom avea show-uri de dimineaţa până seara. De la ora 22.00 va fi cel mai spectaculos moment”, a spus Radu Andrei, unul dintre organizatorii evenimentului.Organizatorii au pus în vânzare 45.000 de abonamente valabile pe cele trei zile. Abonamentele costă abonamente între 300 şi 600 de lei, în funcţie de sector, iar biletele în zona VIP costă 800 de lei. 


  

Citeşte şi:

VIDEO Peste 20.000 de bilete s-au vândut deja la Diskoteka Festival din Timişoara. Cum va arăta cel mai mare eveniment dedicat muzicii anilor ’80-‘90

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: