FOTO Persoanele fără adăpost provoacă incendii în casele în care se refugiază. Pompierii chemaţi la aceeaşi adresă a doua oară într-o săptămână

FOTO Persoanele fără adăpost provoacă incendii în casele în care se refugiază. Pompierii chemaţi la aceeaşi adresă a doua oară într-o săptămână

Incendiu în cartierul Traian

Clădirea abandonată de pe colţul străzilor 3 August şi Zlatna, din zona Traian, a fost cuprinsă de flăcări pentru a doua oară în această săptămână.

GALERIE FOTO 

Pompierii de la ISU Timiş au fost solicitaţi, joi seara, să stingă un incendiu izbucnit într-o casă nelocuită, aflată la colţul stăzilor 3 August şi Zlatna, din zona Traian. Este a doua oară în această săptămână când are loc un incendiu la aceeaşi adresă. Este vorba de o casă în care a funcţionat cândva o Cooperativă Dinamo, iar nu cu mult timp în urmă a fost o unitate de reparaţii maşini de spălat, care între timp s-a închis. 
 
„Pompierii au fost chemaţi să lichideze un incendiu într-o clădire dezafectată. Am intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi cu patru subofiţeri. Nu au fost victime, iar după primele informaţii focul a izbucnit din cauza unor ţigări aruncate. Au ars în jur de o sută de kilograme de deşeuri”, a spus Elena Megherea, purtătorul de cuvânt de la ISU Timiş. 
 
 
Localnicii din zonă se plâng de faptul că romii care au fost evacuaţi din casa de pe strada Dacilor, unde, de asemenea, au fost provocate mai multe incendii, au început să intre în casele nelocuite din zona lor. 
 
 
Interesant este că numai azi, pompierii au fost chemaţi de trei ori în zona Fabric-Traian, pentru a stinge incendii. În două cazuri au fost clădiri dezafectate şi o dată au stins un incendiu declanşat la o rampă de deşeuri. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: