FOTO Pelerinaj la Castelul Regal din Săvârşin. Cele mai importante instituţii din Timişoara au depus coroane în memoria Regelui Mihai

FOTO Pelerinaj la Castelul Regal din Săvârşin. Cele mai importante instituţii din Timişoara au depus coroane în memoria Regelui Mihai

Depuneri de coroane la Castelul Regal de la Săvârşin FOTO C.Duma

Reprezentanţi ai celor mai importante instituţii din Timişoara au depus la Castelul Regal din Săvârşin coroane de flori în memoria MS Regele Mihai I al Romaniei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cinstind memoria unei mari personalităţi care a scris pagini de aur în istoria poporului român, reprezentanţii instituţiilor din Timişoara au făcut o deplasare la Săvârşin, pentru a depune coroane de flori în memoria Regelui Mihai.

Au depus coroane Institutia Prefectului Timis, Consiliul Judetean Timis, Primaria Timisoara, Universitatea de 

Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinara a Banatului, Filarmonica Banatul, Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, Memorialul Revoluţiei, Societatea Timişoara, Horticultura, Aquatim, Administraţia Bazinală de Apă Banat, Biblioteca Centrală Universitară.

Au făcut drumul la Săvârşin şi persoane din societatea civilă, scriitori, jurnalişti, care au prezentat în nume personal jerbe şi buchete de flori. 
Oaspeţii din Timişoara au fost întâmpinaţi de reprezentanţi ai Castelului Regal şi de viceprimarul comunei Săvârşin, Ioan Marc. 

În final, timişorenii au semnat in cartea de condoleante deschisa la castel. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările