FOTO Prima parcare supraetajată din Timişoara, pe şase niveluri, este gata de inaugurare. Vă prezentăm în premieră imagini din interior

FOTO Prima parcare supraetajată din Timişoara, pe şase niveluri, este gata de inaugurare. Vă prezentăm în premieră imagini din interior

Prima parcare supraetajată din Timişoara

Parcarea de la Iulius Mall a costat aproximativ 11 milioane de euro. Adevărul.ro vă prezintă în premieră imagini din interiorul parcării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucrările la realizarea primei parcări supraetajate din Timişoara, din vecinătatea Iulius Mall, sunt pe final. În foarte scurt timp, şoferii vor putea parca la etaj.
 
Parcarea se întinde pe 23.000 metri pătraţi şi are demisol, parter şi patru etaje. Va oferi o capacitate de peste 900 de locuri pentru clienţii mall-uului din Calea Aradului - ceea ce înseamnă una din cele mai mari parcări de acest tip din România. 
 
Parcarea costat aproximativ 11 milioane de euro, fiind realizată din fondurile grupului Iulius. Clienţii vor putea intra în mall direct din parcare, conexiunea fiind făcută pe o pasarelă pietonală.
 
Adevărul.ro vă prezintă în premieră imagini din interiorul parcării.  

 
Parcarea este dotată cu tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie, precum şi cu lifturi şi instalaţii de supraveghere video. Va beneficia şi de un sistem inteligent de management, care îi va direcţiona pe conducătorii auto spre locurile de parcare disponibile.

 
Odată cu lucrările la parcare, s-a modernizat şi infrastructura rutieră din zonă. Stăzile Lăzărescu şi Calea Lipovei (între intersecţia cu Calea Aradului şi Cimitirul Eroilor) au fost lărgite la trei benzo. Pe Calea Lipovei, de la intersecţia cu Cimitirul Eroilor până în giraţia cu strada Antenei sunt acum patru benzi de circulaţie.

Citeşte şi:

FOTO Încep lucrările la parcarea zgârie-nori. Şoferii îşi pot lăsa maşina şi la etajul nouă al clădirii

FOTO A fost inaugurată o nouă clădire turn în „Manhattanul” Timişoarei. La începutul anului 2018 începe construcţia celei mai înalte clădiri din România

 

Istoria mall-ului: primul a fost inventat de un vienez plecat în America

Regele mallurilor se joacă de-a „Cityville“ la Timişoara. Cartierul pe care îl va construi va costa 220 de milioane de euro

O nouă companie mare din domeniul IT îşi deschide birou în „Manhattanul” Timişoarei

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările