FOTO Un microbuz bun pentru fier vechi a traversat Ungaria şi România. Şoferul a condus fără griji vehiculul cu care s-a răsturnat pe autostradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirobuzul care a plecat la drum după accident FOTO Index.hu
Mirobuzul care a plecat la drum după accident FOTO Index.hu

Microbuzul care a fost implicat, marţi, într-un grav accident de circulaţie în Ungaria, a fost fotografiat rulând pe Autostrada Vestului.

GALERIE FOTO

Un microbuz înmatirculat în judeţul Buzău, care s-a răsturnat pe autostrada din Ungaria, distrus aproape în totalitate, şi-a continuat drumul, traversând două ţări. 

Accidentul a avut loc marţi, pe autostrada M7, în apropierea oraşului Székesfehérvár. 

Microbuzul alb a lovit parapeţii de pe autostradă şi s-a răsturnat.

Pompierii maghiari ajunşi la faţa locului au repus pe roţi vehiculul, iar la cererea şoferul român, aceştia au transportat vehiculul într-o parcare a autostrăzii. 

Şoferul a avut surpriza să constate că maşina mai porneşte.

Mircobuz
image
Mirobuz după accident FOTO Index.hu


După ce s-a odihnit un pic, s-a gândit să plece din nou la drum. Nu înainte de a „bandaja” maşina atât cât se poate, cu cartoane şi benzi adezive. Maşina era distrusă în partea din faţă, avea parbrzul spart, spatele complet distrus, fără uşi. Şi cu toate astea încărcată cu bagaje.  

Mirobuz după accident FOTO Index.hu

Aşa că pornit cu epava spre România. Mai întâi, microbuzul a fost fotografiat într-o staţie de benzinerie de pe autostrada ungară. Şoferul a condus în Ungaria peste 280 de kilometri, cât este distanţa din zona oraşului Szekesfehervar, acolo unde a avut loc accidentul, până la Vama Nădlac. 

Mirobuz după accident FOTO Index.hu


 

Nu se ştie cum a reuşit să treacă frontieră, dar în această dimineaţă, buzoianul a fost fotografiat pe Autostrada Vestului, în judeţul Arad. 

Mirobuz după accident FOTO Index.hu

FOTO Tion.ro

Citeşte şi:

FOTO Cum a trecut frontiera de la Nădlac microbuzul care s-a răstrunat în Ungaria. Şmecheria care se face la vamă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite