FOTO JazzTM 2019 în imagini. Mii de timişoreni au savurat un festival civilizat. Americanii de la Tank and the Bangas au încheiat ediţia a şaptea

FOTO JazzTM 2019 în imagini. Mii de timişoreni au savurat un festival civilizat. Americanii de la Tank and the Bangas au încheiat ediţia a şaptea

Atmosfera unui festival remarcabil FOTO Facebook/JazzTM

JazzTM 2019 s-a încheiat duminică seara cu concertul susţinut de americanii de la Tank and the Bangas. Ploaia a mai răcorit atmosfera, dar asta nu a oprit publicul să savureze muzica bună din centrul Timişoarei.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Deşi mare parte din spectatori au fugit de ploaia care s-a abătut asupra oraşului, cei rămaşi pentru ultimul concert nu au avut ce regreta. 

Oamenii au dansat şi au cântat alături de carismatica solistă Tarriona “Tank” Ball.
 
Ploaia rece a venit la al doilea concert al serii, susţinut de trupa toboşarului Yussef Dayes. Chiar şi aşa au rămas destui să savureze jazzul. Înainte de Yussef au fost tinerii muzicieni secui de la Ineffable.
 
Duminică, a răsunat jazzul şi pe cele trei scene din Piaţa Libertăţii, unde oamenii au putut savura muzica aşezaţi comod pe şezlonguri.
 
 
Pe Crossover Stage din faţa Casei cu Atlanţi au cântat Zimbru şi Barabas Lorinc Quartet, pe Voices Stage de pe strada Lucian Blaga a fost doar Groove Garden, pentru că britanicii de la Ala.Ni nu au putut decola cu avionul din cauza condiţiilor meteo.

 
Dimineaţa de duminică a început cu “Spoken Wolrd” (Tongue FU feat. Anthony Joseph, Zena Edwards & Rebecca Tantony feat. Tudor Ciubotari), pe strada Fără Nume.

 
Junior Jams, nou introduse la această ediţie, au adus un suflu tânăr festivalului, cu artişti de 12 ani sau chiar mai mici, până la studenţi. 
 
Energia pe care au demonstrat-o artiştii pe scenă s-a transmis către public, în cadrul Nocturnal Jams, unde au îndemnat oamenii prezenţi să cânte alături de ei. 

 
Să mai spunem că printre numele mari de la JazzTM 2019, de pe scena din Piaţa Victoriei, vineri şi sâmbătă, au mai concertat Aron Ottignon, Laura Mvula, Ishamel Ensemble şi Jazzmeia Horn.  
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările