FOTO Isprava timişoreanul Flaviu Cernescu din Polonia îţi taie respiraţia

FOTO Isprava timişoreanul Flaviu Cernescu din Polonia îţi taie respiraţia

Flaviu Cernescu, la înălţime în Lublin

Flaviu Cernescu, unul dintre cei mai cunoscuţi practicanţi de slackline din România, se află la Urban Highline Festival de la Lublin (Polonia).

Ştiri pe aceeaşi temă

Flaviu Cernescu, care a ajuns, la începutul anului, în presa din Marea Britanie după ce a trecut cu coarda deasupra unui baraj de 61 de metri, continuă să uimească.
 
Cea mai nouă ispravă al timişoreanul de 32 de ani a fost realizată în aceste zile la Urban Highline Festival de la Lublin. 
 
Flaviu Cernescu nu este prima dată la celebrul festival din Polonia, unde participă cei mai pricepuţi dintre slacklineri, însă de această dată a pregătit o traversare care taie respiraţia privitorilor. 

Bănăţeanul a întins coarda peste un bloc de 12 etaje. Este vorba de două clădiri de birouri înalte de peste 40 de metri.
 
Imaginile transmise de Cernescu pe Facebook vorbesc de la sine.

 
Flaviu Cernescu s-a născut la Bocşa, însă locuieşte la Timişoara, unde în viaţa de zi cu zi este programator. După jongleriile cu monociclul, realizate la înălţime, Flaviu Cernescu a fost cucerit rapid şi de cel mai nou sport extrem care a pătruns în România: slackline, adică mersul pe coardă la înălţime. 
 
“La început mergeam pe coarda întinsă la cinci metri de pământ. Apoi, la zece metri înălţime. Există câteva praguri psihologice, trebuie să câştigi echilibrul emoţional. Am ajuns la 20 de metri înălţime şi acum la 50 de metri. Aici îţi dai seama că, dacă ai greşit, eşti mort. De la zece metri mai ai o şansă să ajungi la spital, dar dacă pici de la 50 de metri, nu mai exişti. La această înălţime nu merg neasigurat. Am început să fac şi combinaţii: slackline pe monociclu”, a declarat Flaviu Cernescu, pentru “Adevărul”. 
 
Practicantul de sporturi extreme are de gând să ridice şi mai mult ştacheta. Printre planurile sale este să facă slackline cu ochii legaţi, iar într-o bună zi vrea să încerce jonglerii pe coarda întinsă la mare înălţime.
   
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările