FOTO Imagini de coşmar. Peste 100 de case inundate după  o rupere de nori

FOTO Imagini de coşmar. Peste 100 de case inundate după  o rupere de nori

Peste 100 de case au fost inundate în judeţul Timiş FOTO ISU Timiş

Peste 100 de gospodării din vestul ţării au fost inundate în noaptea de joi spre vineri în urma unor ploi torenţiale. Apa a intrat inlcusiv într-o casă în care numai mobila de bucătărie a costat câteva mii de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO 

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au intervenit în noaptea de joi spre vineri în mai multe localităţi din estul judeţului Timiş. Peste 100 de gospodării au fost inundate în urma unei ploi torenţiale. „În total, au intervenit 3 ofiţeri şi 40 subofiţeri cu 1 motopompă remorcabilă de capacitate mărită, 14 motopompe, 7 electropompe, două microbuze, 4 autospeciale de intervenţie, 1 motogenerator şi un motofierăstrău cu lanţ. În total au fost 114 case şi curţi inundate după cum urmează: comuna Bichigi - 50 gospodării, comuna Traian Vuia 45 de gospodării, localitatea Răchita 19 gospodării”, transmit reprezentanţii ISU. Potrivit pompierilor, în zonă nu mai există pericol de inundare.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: