FOTO Două femei din Timişoara au găsit pe stradă aproape 17.000 de lei, pe care i-au predat autorităţilor

FOTO Două femei din Timişoara au găsit pe stradă aproape 17.000 de lei, pe care i-au predat autorităţilor

Proprietarul banilor a fost găsit. FOTO: Poliţia Locală Timişoara

Cele două doamne se plimbau în zona pieţei Iosefin, iar una dintre ele a văzut, pe jos, un teanc gros de bani, legaţi cu un elastic. A ridicat banii şi, cum nu a văzut în jur nicio persoană, i-a băgat în plasă, lângă zarzavaturile pe care tocmai le cumpărase, şi a plecat în căutarea unui poliţist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cum postul de Poliţie din piaţă este închis, cele două timişorence i-au abordat pe poliţiştii locali aflaţi în patrulare în zonă. Aceştia au preluat banii, 16.900 de lei, pentru a nota şi verifica seriile bancnotelor, şi au trecut la identificarea persoanei care i-ar fi putut pierde. Poliţiştii au aflat apoi că, dacă proprietarul nu ar fi fost găsit, pierderea acestor bani ar fi însemnat probleme mari pentru mai multe familii.

Tot în zona pieţei a fost găsit şi proprietarul banilor, care a dat detaliile poliţiştilor necesare prin care s-a putut confirma că suma de bani îi aparţine. Acesta este din judeţul Olt şi a mărturisit poliţiştilor că venise la piaţă cu banii săi şi ai mai multor vecini pentru a cumpăra seminţe de lucernă. A fost foarte mulţumit că şi-a primit banii înapoi şi a promis ca va fi mai atent pe viitor unde îi va ţine.
citeste totul despre: