FOTO Cântăreaţa Inna a umplut Piaţa Victoriei din Timişoara. Peste 20.000 de persoane au petrecut în centrul oraşului, de Ziua României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inna în concert la Timişoara
Inna în concert la Timişoara

Aproximativ 20.000 de persoane au umplut Piaţa Victoriei din Timişoara pentru a vedea concertele organizate de Ziua României.

Primarul Nicolae Robu a fost marele absent al deschiderii Târgului de Crăciun de la Timişoara.

Pentru că este plecat în străinătate, rolul de a inaugura iluminatul public de sărbători i-a revenit viceprimarului Dan Diaconu.

Evenimentul organizat de Ziua României a început cu Orchestra Timişoara Big Band, a continuat cu scurtul discurs al lui Diaconu de ziua naţională, urmat de aprinderea luminilor din Piaţa Victoriei.  

„Suntem la deschiderea celei de XI-a ediţii a Târgului de Crăciun şi cred că este ediţia cu cel mai mare număr de oameni în Piaţa Victoriei. Estimez că sunt peste 20.000 de oameni în piaţă. Târgul de anul acesta este mai mare ca oricând, sunt peste o sută de căsuţe. Este pentru prima dată când se desfăşoară târgul în trei locaţii, în Piaţa Victoriei, în parcarea de la Modex dar şi în Piaţa Libertăţii, unde vom avea târgul de produse handmade şi eco. În această lună vom mai adăugă decoraţiuni celor existente. Avem un brad de peste 20 de metri, foarte frumos decorat. De săptămâna viitoare vom avea din cupola de Crăciun, cunoscută timişorenilor. Trebuie să spun că bugetul este foarte mic pentru decoraţiunile de Crăciun din oraş, aşa că majoritatea lor sunt cele de anul trecut, unele sunt donaţii de la diferite firme”, a declarat voceprimarul Dan Diaconu. 

Concert de Ziua României la Timişoara

Pe scenă au urcat apoi cântăreţii de muzică populară Petrică Moise, Carmen Popovici Dumbravă, Petrică Miulescu Irimică, Mihaela Petrovici şi Adrian Stanca.

Peste 20.000 de persoane au umplut centrul oraşului, majoritatea lor copii şi adolescenţi. Cei mai mulţi au venit pentru Inna. Până să o vadă însă pe cântărteaţa din Constanţa, devenită celebră şi peste hotare, fanii au avut parte de alte două concerte. Mai întâi a concertat Alina Eramia, iar apoi Pragu de Sus.

Concert de Ziua României la Timişoara

Inna a sosit în “backstage” cu aere de mare vedetă. Un reprezentant al cântăreţei a evacuat o parte din cafeneau de lângă Operă, rezervată organizatorilor, pe motiv că Inna doreşte să fie singură. “Chiar şi cei de la Primărie trebuie să iasă”, a spus bărbatul care făcea ordine. 

Concert de Ziua României la Timişoara

A urmat mult aşteptatul concert cu Inna. În final, a mai fost loc şi pentru tradiţionalul foc de artificii.

Concert de Ziua României la Timişoara
Concert de Ziua României la Timişoara
Concert de Ziua României la Timişoara
Concert de Ziua României la Timişoara
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite