FOTO Bilete de avion la 1 euro, reduceri de până la 300 de euro pe cameră, destinaţii exotice, chartere, la Târgul de Turism Vacanţa 2019 din Timişoara

FOTO Bilete de avion la 1 euro, reduceri de până la 300 de euro pe cameră, destinaţii exotice, chartere, la Târgul de Turism Vacanţa 2019 din Timişoara

Târgul de Turism de la Timişoara FOTO Ş.Both

Cea de-a şasea ediţie a Târgului de Turism Vacanţa 2019 se desfăşoară în perioada 1-3 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Târgul reuneşte zeci de agenţii de turism care îşi vor prezenta pachetele de vacanţă la preţuri reduse pe perioada târgului.

GALERIE FOTO
Devenit deja o tradiţie, cel mai mare târg de turism din vestul ţării se adresează persoanelor în căutare de noi destinaţii de vacanţă, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase preţuri. Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agenţiile de turism, astfel că într-o singură zi, în acelaşi loc, pot fi analizate mai multe posibilităţi de călătorie pentru 2019.
 
Reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din vestul României spun că una dintre noutăţile de anul acesta este reintroducerea zborului charter din Timişoara cu destinaţia Skiathos, pentru care sunt pregătite pachete de vacanţă la preţuri reduse cu până la 20%. 
 
Ofertele de vacanţă vor cuprinde, pe lângă destinaţiile aflate la mare căutare de români, precum Grecia şi Turcia, Italia, Spania, Croaţia şi destinaţii mai noi: Coasta de Azur - Franţa, Muntenegru şi Albania. 
 
Destinaţiile exotice sunt din ce în ce mai solicitate de turiştii români, astfel că şi oferta agenţiilor este variată pentru acest tip de destinaţii: Republica Dominicană, Cuba, Mexic, Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali. 
 
 
Au fost introduse anul trecut şi continuă şi în acest an pachetele cu zbor charter din Timişoara către Egipt, Tunisia, Dubai, Costa Brava şi Costa Blanca, Antalya, Creta, Zakynthos. 
 
În acest an există circuite cu avionul din Timişoara - Israel, Valea Loarei-Normandia, Japonia, Maroc, Cipru, Dubai, circuit Peru, Mexic şi Cancun, circuite Chile, Argentina şi Brazilia, precum şi pachete de weekend cu autocarul: Croaţia & Slovenia, Mostar-Medjugorje, Cehia – castelele din sudul Cehiei, Budapesta, Praga, Viena, Veneţia. 
 
 
Croazierele sunt din ce în ce mai apreciate de turiştii bănăteni datorită calităţii excelente a serviciilor la bordul navelor, precum şi a faptului că se pot vizita până la cinci destinaţii diferite într-o croazieră de şapte nopţi. 
 
Datorită voucherelor de vacanţă, românii au declarat în proporţie de 56% că au redescoperit România ca destinaţie turistică
 
Nu lipsesc din oferta agenţiilor circuitele în România cu autocar din Timişoara: Maramureş – Bucovina – Moldova-Transilvania; circuit Valea Prahovei - monumente istorice, cetăţi rupestre, biserici fortificate, staţiuni montane, rezervaţii naturale; excursie la Lacu Roşu şi Cheile Bicazului; Transalpina, precum şi pachete combinate, şi anume: un City Break în România combinat cu un sejur în staţiuni balneo-montane sau litoral.
 
Litoralul românesc poate fi accesat şi în acest an cu zbor direct din Timişoara către Constanţa. În ultimii ani au fost deschise unităţi de cazare noi pe litoralul românesc şi a crescut în special numărul de hoteluri de 4-5 stele şi hosteluri pentru tineri. 
 
 
„În perioada iulie-decembrie 2018 au fost acordate vouchere de vacanţă în valoare de 223.267.904 EUR, vouchere care au avut un impact pozitiv pentru toţi cei implicati: turişti, hotelieri, agenţii de turism. Datorită voucherelor de vacanţă, românii au declarat în proporţie de 56% că au redescoperit România ca destinaţie turistică. Şi în 2019 mizăm pe voucherele de vacanţă, iar agenţiile de turism acceptă voucherele de vacanţa pentru plata sejurului în România. Pe toată durata târgului ne vom întâmpina clienţii cu Reduceri Early Booking avantajoase atât pentru destinaţiile interne, cât şi pentru destinaţii din străinătate. Pentru Litoral Marea Neagră, înscrierile timpurii vor beneficia de reduceri de până la 25%. Pentru ofertele sezonului de vară aferente destinaţiilor din străinătate, atât pentru sejururi cu transport charter inclus, cât şi pentru sejururi individuale, reducerile early booking aplicate vor ajunge şi până la 15-20%, valabile pentru rezervări efectuate până la 31 martie 2019.” – spune Raluca Ungureanu, preşedinte Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România Vest, organizatoarea evenimentului.
 
 
Au venit cu oferte şi vecinii maghiari de la Morahalom, Hunguest şi Hungarospa. 
 
La târg puteţi găsit standurile agenţiilor de turism Tui Travel, Eximtur, Aerotravel, AS Tour, Paralela 45, Christian Tour, Basilica, Wuvam, King Travel, Ultramarin, Cardinal, Robinson, Fantasy, Book Travel. 
 
Campanie de conştientizare a importanţei pe care vacanţele o au în vieţile noastre
 
Agenţia Christian Tour a lansat campania “Dreptul la vacanţă”, o campanie de conştientizare a importanţei pe care vacanţele o au în vieţile noastre. Astfel, cei de la agenţie spun că ofertele create sunt gândite în aşa fel încât oricine să-şi permită să meargă într-o vacanţă. 
 
Astfel, amatorii de vacanţe all inclusive în Turcia, un produs care se bucură de mare popularitate în rândul turiştilor români, inclusiv al celor din zona de vest a ţării, pot beneficia de reduceri de până la 240 de euro pe cameră pentru pachetele turistice care includ bilete de avion pe charterele operate de Christian Tour din Timişoara şi Arad. 
 
 
“Ne aşteptăm să înregistrăm o creştere foarte mare a numărului de români care îşi vor petrece vacanţa de vară în Turcia. Dacă în 2018, Christian Tour a trimis în vacanţă un număr de aproximativ 45.000 de persoane, estimările pentru 2019 prevăd o creştere la 60.000 de turişti în destinaţiile din Turcia, iar premisele la început de an ne dau toate motivele să facem această estimare. Pachetele în Turcia reprezintă un produs matur, foarte bine cunoscut de turistul român”, au declarat reprezentanţii turoperatorului.
 
 
Ofertă specială pentru copii, care pot călători cu doar 1 euro 
 
Pentru staţiunea Hurghada, Egipt, o destinaţie către care Christian Tour va opera şi în această vară un charter pe săptămână din Timişoara după succesul înregistrat în sezonul trecut, vizitatorii târgului pot găsi reduceri de până la 300 de euro pe cameră. Noutatea anului 2019 pe zona de sejururi este Tunisia, către care agenţia de turism va opera un avion pe săptămână cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Arad. 
 
În ceea ce priveşte Grecia, care se menţine în topul destinaţiilor preferate de români, în perioada târgului, locuitorii din vestul ţării pot beneficia de reduceri de 50% la taxele de aeroport pentru zborurile charter din Timişoara către Zakynthos şi Creta. 
 
 
Totodată, Christian Tour a pregătit o ofertă specială pentru copii, care pot călători cu doar 1 euro atât pe avioanele charter, cât şi pe autocarele charter operate de agenţia de turism. 
 
Programul târgului este în intervalul orar 10:00 – 19:00, în toate cele trei zile, iar intrarea este gratuită.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările