FOTO Asfalt pe un fost drum de pământ. Ultima realizare al CJ Timiş din era Călin Dobra

FOTO Asfalt pe un fost drum de pământ. Ultima realizare al CJ Timiş din era Călin Dobra

Noul drum judeţean între Şipet şi Folia FOTO Facebook/Călin Dobra

Un tronson de drum, de 4,1 kilometri, între localităţile timişene Şipet şi Folea, s-a putut realiza în urma unei finanţări prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO
 

Călin Dobra, aflat la finalul mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a anunţat încă un proiect de infrastructură realizată în perioada administraţiei sale. Este vorba de realizarea unui drum de asfalt între localităţile Şipet şi Folea. 
 
“Rând pe rând, chiar şi în ultimele zile de mandat, continuăm să finalizăm proiecte importante pentru judeţul Timiş. Unul dintre ele este cel prin care s-a modernizat DJ 592B, care face legătura între localităţile Şipet şi Folea, până nu demult, un drum de pământ. Noul tronson, cu o lungime de 4,1 kilometri, creează acum o legătură mult mai bună cu Timişoara, prin intermediul DN59 şi poate colecta traficul şi din zona Lugoj, Buziaş sau Tormac. Investiţia se ridică la aproape 4 milioane lei, finanţarea fiind asigurată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi bugetul judeţului”, a anunţat Călin Dobra, care a spus că în ultimii aproape patru ani, infrastructura rutieră a fost mereu în atenţia sa.

 
“Am reuşit să modernizăm, în total, 300 de kilometri de drumuri. Valoarea lucrărilor depăşeşte 700 de milioane de lei, bani din fonduri europene, guvernamentale sau proprii”, a adăugat Călin Dobra.


 
Începând din 23 octombrie, funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş va fi preluat  oficial de liberalul Alin Nica, cel care a câştigat alegerile locale din 27 septembrie. 

Vă mai recomandăm:

Alin Nica, pregătit să preia oficial funcţia de preşedinte al CJ Timiş. La ceremonie, liberalul va avea un singur invitat
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările