FOTO Cum va arăta Spitalul Municipal din Timişoara după modernizare. Se va construi şi o mare parcare subterană

FOTO Cum va arăta Spitalul
Municipal din Timişoara după modernizare. Se va construi şi o mare parcare subterană

Planul Urbanistic Zonal – Extindere şi modernizare Spital Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara şi parcare subterană a ajuns în faza de consultare publică.

GALERIE FOTO

Planurile prevăd extinderea Spitalului Municipal cu un corp nou parter +şase etaje, care se va construi pe latura de dinspre intrarea în Parcul Botanic. Aici vor funcţiona mai multe secţii ale spitalului: blocuri operatoare, ATI, oncologie şi altele. De asemenea, se va realiza o mare parcare subterană. 
 
“Investiţia, foarte necesară, aduce împreună o parte din secţiile spitalului (pavilionar prin excelenţă) şi creşte semnificativ calitatea actului medical. Cel de al doilea element esenţial este construcţia parcării subterane pe două niveluri cu 600 de locuri, foarte importantă pentru spital, dar şi pentru zona centrală a Timişoarei”, a scris viceprimarul Dan Diaconu, pe Facebook. 
 
Odata aprobat PUZ-ul, vor începe procedurile de proiectare, sumele aferente acestui obiectiv fiind deja cuprinse în bugetul local.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: