FOTO Cum arată pixurile de 145 de lei bucata, cumpărate de o primărie pentru a le oferi cadou cu ocazia unei inaugurări

FOTO Cum arată pixurile de 145 de lei bucata, cumpărate de o primărie pentru a le oferi cadou cu ocazia unei inaugurări

Pixurile cumpărate de Primăria Dumbrăviţa FOTO Primăria Dumbrăviţa

O primărie de comună a achiziţionat prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice 20 de pixuri Heri Silver Effect 3012 în valoare de 145 de lei bucata. Cu aceeaşi ocazie s-a achiziţionat şi un set stilou+pix, în valoare de 245 de lei.

Informaţia potrivit căreia Primăria Comunei Dumbrăviţa, una dintre cele mai bogate comune din România, raportat la veniturile pe care le au locuitorii ei, a achiziţionat pixurile de lux a fost dezvăluită iniţial de siteul bănăţenii.ro. La data publicării articolului, reprezentanţii Primăriei Dumbrăviţa nu au putut fi contactaţi, dar printr-un comunicat de presă transmis ulterior, Primăria Dumbrăviţa explică motivele achiziţiei, prezentând şi imagini cu pixurile.

Cu ocazia inaugurării Serviciului de Evidenţă a Populaţiei Dumbrăviţa, s-au achiziţionat: 1 set (stilou+pix) – marca Picasso în cuantum de 245 de lei – necesar completării şi semnării documentelor de Stare civilă şi Evidenţă a populaţiei şi 20 de pixuri personalizate cu denumirea SPCLEP Dumbrăviţa, marca Heri Silver Effect 3102, în cuantum de 145 de lei/buc. Pixurile au fost achiziţionate pentru a se oferi oficialităţilor şi invitaţilor prezenţi la eveniment. Achiziţia s-a realizat în baza preţului scăzut faţă de alte oferte ale aceleaşi mărci, existente pe SEAP şi pe site-urile de profil”, se arată în comunicatul de presă emis de Primăria Dumbrăviţa. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: