FOTO Cum arată prima grădiniţă din Timişoara cu predare după curriculum britanic. Părinţii plătesc 280 de euro pe lună

FOTO Cum arată prima grădiniţă din Timişoara cu predare după curriculum britanic. Părinţii plătesc 280 de euro pe lună

Wendy School din Timişoara

La începutul acestei săptămâni, în incinta Iulius Town din Timişoara şi-a deschis porţile prima grădiniţă cu predare exclusiv în limba engleză din oraş, care îşi desfăşoară activitatea după curriculum britanic.

GALERIE FOTO

Wendy School este o instituţie privată de învăţământ cu o experienţă de zece ani în domeniul educaţional. Este situată într-un spaţiu special creat pe terasa mall-ului, cu o suprafaţă de 1.000 metri pătraţi. Începând cu această săptămână, 60 de prichidei se bucură de grădiniţa cu predare în limba engleză.

Împărţiţi în patru grupe a câte 15 copii (2-3 ani, 3-4 ani, 4-5 ani şi 5-6 ani), cei mici sunt formaţi după modelul englezesc.

De asemenea, odată cu începerea noului an şcolar, în incinta locaţiei funcţionează o clasă pregătitoare şi o clasă întâi, formate din colective de 15 elevi, astfel încât fiecare dintre aceaştia să beneficieze de întreaga atenţie a cadrelor didactice. Elevii studiază după curricula românească, iar limba engleză le este predată în mod intensiv, zilnic.

Wendy School dispune de utilităţi de top, atât în interior, cât şi în spaţiul exterior de joacă.

Sălile de clasă  sunt dotate cu mobilier ergonomic, laptop-uri, table interactive, proiector şi alte mijloace moderne, menite să faciliteze procesul de învăţare. O sală de sport, un cabinet medical, o bibliotecă, dar şi un spaţiu exterior, cu o suprafaţă de 450 de metri pătraţi, dotat cu echipamente de joacă, completează facilităţile din cadrul instituţiei de învăţământ.  

Wendy School funcţionează în intervalul orar 08.00 – 18.00. Zilnic, preşcolarii şi elevii vor avea la dispoziţie numeroase activităţi opţionale, incluzând cursuri de pictură, teatru, karate, dansuri şi cursuri de dezvoltare personală.

Wendy Kids din Timişoara a înfiinţat prima grădiniţă în anul 2009, cu clase de predare intensiv în limba engleză sau germană, iar în anul 2014, conceptul a fost extins şi pentru o şcoală primară particulară. De curând, instituţia a fost autorizată şi pentru nivelul gimnazial.

Conform site-ului Wendy Scool, taxa pentru grădiniţă este de 280 de euro pe lună.

Taxa de preşcolarizare lunară acopera: manualele, rechizitele, derularea tuturor activităţilor educaţionale în baza curriculum-ului preşcolar, cluburile (dans modern, karate, franceză, dansuri populare, bune maniere, poezii şi povesti), activităţi de consiliere parentală, acces la resursele educaţionale, patru mese pe zi (mic dejun, prânz, gustare fructe şi gustarea de seară). 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: