FOTO Cum arată cea mai spectaculoasă parcare din vestul României. Are şase nivele şi a costat peste 12 milioane de euro

FOTO Cum arată cea mai spectaculoasă parcare din vestul României. Are şase nivele şi a
costat peste 12 milioane de euro

S-a deschis prima parcare supraetajată din Timişoara FOTO Ş.Both

Parcarea supraetajată din Timişoara a fost inaugurată astăzi, 20 aprilie. Compania Iulius a investiti peste 12,6 milioane de euro în realizarea unei parcări ultramoderne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima parcare supraetajată din Timişoara va deservi Iulius Mall şi ansamblul Openville. Parcarea este configurată cu demisol, parter şi patru etaje, punând la dispoziţia şoferilor 910 locuri, aproximativ 150 de locuri pe fiecare nivel. 

Parcarea ultramodernă este dotată cu lifturi, tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie. 

La intrarea în parcare, cu două panouri electronice vor afişa numărul de locuri libere disponibile în interior. Fiecare nivel este vopsit într-o anumită culoare.
 
Există şi o zonă de parcare a bicicletelor. 
Accesul maşinilor se realizează prin intermediul a două intrări, ambele din Calea Sever Bocu, de pe banda suplimentară special creată cu acest scop odată cu lucrările de modernizare a arterei. 
 
Ieşirea din parcare este posibilă de pe patru niveluri-parter, etajele 1,2 şi 3-prin intermediul unei rampe care conduce spre intersecţia străzilor Mitropolit Dr. Vasile Lăzărescu şi Calea Sever Bocu. 
  
Din noile spaţii de garare, clienţii vor ajunge foarte uşor în Iulius Mall prin două pasaje pietonale, care conectează parecarea cu centrul comercial. Astfel, din parcare se poate ajunge direct în zona hipermarketului Auchan şi în zona locului de joacă pentru copii, din mall.


 
Prima oră de staţionare în parcarea supraetajată este gratuită. Ulterior, tariful va fi de 3 lei/oră pentru intervalul orar 7-32. Pe timp de noapte, între orele 23-7, tariful de staţionare va fi de 1 leu/oră. În continuare, clienţii vor putea parca gratuit în celelalte parcări exterioare amenajate în proximitate.


Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: