FOTO Alpinistul Horia Colibăşanu a reuşit să scape de izolarea din Kathamandu, capitala Nepalului

FOTO Alpinistul Horia Colibăşanu a reuşit să scape de izolarea din
Kathamandu, capitala Nepalului

Horia Colibăşanu a părăsit Nepalul FOTO Facebook

Aventura expediţiei Himalaya 2020 pentru alpinistul Horia Colibăşanu e pe cale să ia sfârşit. Stomatologul timişorean a reuşit să plece din Nepal cu un avion pus la dispoziţie de oficialităţile din Germania.

GALERIE FOTO

Veste bună pentru alpinistul timişorean Horia Colibăşanu. Acesta a reuşit să părăsească Nepalul, chiar dacă graniţele ţării sunt închise şi nu se mai efectuează curse aeriene comerciale. Colibăşanu a fost salvat de izolarea din Khatmandu de un transport special pus la gale de guvernul Germaniei. 

Horia Colibăşanu a povetit pe pagina sa de Facebook despre plecarea din capitala Nepalului.
 
“Trezirea la 5. Pentru un zbor de la ora 12. Spre Munchen de data asta. Organizare nemţească, ne adună pe toţi, autobuze şi la aeroport. Acolo, încă o înregistrare, se strigă pe nume, intrăm câte unul în aeroport. Suntem vreo 400, cei mai mulţi nu sunt germani. Prinde locuri şi echipa de ucrainieni cu care ne ştim din 2018, de pe Everest . 
 
Gata de decolare, cu mulţumiri reprezentanţei consulare române din New Delhi, consulului român din Kathmandu, Ministerului Sportului din România şi Ambasadei Germaniei din Kathmandu.
Şi evident mulţumiri prietenilor mei din Nepal şi România, Beni, Nima şi Justin care au ajutat la această repatriere.

Să ne vedem cu bine în ţară!”, a transmis Horia Colibăşanu.

Citeşte şi:

FOTO Alpinistul Horia Colibăşanu este izolat în Nepal. Cehii nu l-au luat în avion pentru că transportau marfă secretă


 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: