UPDATE O familie cu doi copii din România, victimă într-un accident teribil pe autostradă din Ungaria. Şapte persoane au ars de vii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane au ars de vii într-un cumplit accident petrecut luni dimineaţa, în jurul orei 2.30, pe Autostrada M5 din Ungaria.

GALERIE FOTO

UPDATE Consulatul General al României la Szeged a anunţat că urmărşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul de pe autostrada M5, în care patru cetăţeni români şi-au pierdut viaţa. Reprezentanţii oficului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, pentru obţinerea de informaţii suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate.

MAE a mai anunţat că este pregătit să acorde asistenţă consulară în vederea îndeplinirii formalităţilor de eliberare a documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsufleţite.

UPDATE Poliţia din Ungaria a confirmat faptul că patru români şi-au pierdut viaţa în accidentul de luni dimineaţa de pe autostrada M5. 

„Din informaţiile pe care le avem, TIR-ul din Serbia, care se îndrepta spre Budapesta, a rupt parapetul despărţitor de pe autostradă, a intrat pe contrasen şi s-a ciocnit de două maşini care circulau regulamentar. Autovehiculele au luat foc, iar persoanele care călătoreau în ele au murit. Într-una dintre maşini a călătorit o familie din România. Erau patru persoane. Pentru identificarea victimelor din cealaltă maşină se mai efectuează cercetări. Din informaţiile de până acum, accidentul a fost provocat de o defecţiune la TIR-ul sârbesc”, au transmis poliţiştii din judeţul Csongrad.

image

FOTO Police.hu

UPDATE Potrivit Prasasm.ro, una dintre maşinile implicate în accidentul din Ungaria era înmatriculată în Ungaria.

„Presa din Ungaria titrează că este vorba despre două maşini cu numere de înmaticulare străine, iar potrivit informaţiilor PresaSM, unul dintre automobile, o Skoda, este înmaticulată înRomânia, iar un altul în Olanda. În maşina înmatriulată în România s-ar fi aflat o familie cu doi copii”, scrie Presasm.ro.

 
Autorităţile din Ungaria au confrmat faptul că este vorba de moartea a şapte persoane, însă despre maţionalitatea acestora nu au oferit nicio informaţie. Unele ziare din Ungaria scriu deja că una din maşini era înmatriculată în România, cealaltă avea numere de Olanda. 

image

.....

Un TIR înmatriculat în Serbia, care se îndrepta spre Budapesta, dinspre graniţă, din motive încă neelucidate, a rupt parapetul autostrăzii M5 şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit de două maşini care circualu regulamentar.

Cele două maşini au luat foc, la fel şi TIR-ul. Toate cele şapte persoanele aflate în maşinile mici ars de vii, însă şoferul camionului a scăpat nevătămat.

În timpul intervenţiei pompierilor, autostrada a fost închisă, pe ambele direcţii de mers. 

Din primele informaţii oferite de presa din ţara vecină, cele două maşini mici nu ar fi fost înmatriculate în Ungaria. Deocamdată nici poliţia nu a transmis alte informaţii legate de persoanele decedate. 

image
image
image
image
image
image
image


 

FOTO Donka Ferencz (Delmagyar.hu)

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite