FOTO Şi-a parcat Lamborghiniul de 200.000 de euro în mijlocul drumului

FOTO Şi-a parcat Lamborghiniul de 200.000 de euro în mijlocul drumului

Lamborghini parcat ilegal FOTO Facebook/Ovidiu Vasiliu

Şoferul unui bolid de lux, marca Lamborghini Hurican, s-a gândit să îşi parcheze maşina într-un loc în care, până acum, nimănui nu i-a trecut prin cap să o facă.

GALERIE FOTO
O maşină sport Lamborghini Hurican, care costă peste 200.000 de euro, a fost parcată, duminică, pe banda întâi de pe Calea Aradului.
 
Şoferul şi-a lăsat bolidul pe loc interzis, în apropiere de Iulius Mall. O atitudine de neînţeleas, având în vedere că la aproximativ 200 de metri este parcarea supraetajată de la Iulius Town. 
 
Un timişorean aflat în zona Pieţei Consiliului Europei s-a oprit să facă câteva poze cu bolidul parcat în mijlocul drumului.

Fotografiile au fost urcate pe Facebook. 
 
Bărbatul a povestit că l-a întrebat pe şofer dacă a rămas cumva fără benzină. După ce i s-a spus că nu este vorba de o pană, acesta l-a mai întrebat pe şofer de ce nu îşi duce maşina în parcarea din faţă. I s-a răspuns: "Şi dacă nu vreau!?".  
 
La faţa locului a sosit în scurt timp şi un echipaj de intervenţie al Poliţiei Locale. 
 
În timp ce poliţiştii scriau amenda, în spatele Lamborghiniului a oprit un SUV negru (parcare la fel de ilegală), din care au coborât prietenii şoferul maşinii de sport.
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: