Fostul şef al Poliţiei Române l-a apărat pe bossul mafiei ţigăneşti la Curtea Supremă

Generalul Florin Sandu, şeful Poliţiei Române între 2001 - 2003 şi secretar de stat în Minsterul de Interne între 2003 - 2006, s-a transformat în avocat. El a pledat în faţa judecătorului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în apărarea lui Ionelaş Cârpaci, şeful mafiei imobiliare ţigăneşti din Timişoara, arestat pentru implicare în vânzarea cu acte false a unor terenuri ale Primăriei Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

EXCLUSIV Numele notarilor şi funcţionarilor din dosarul baştanului Ionelaş Cârpaci

Baştanul Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci, arestat de judecătorii timişoreni la începutul lunii mai, a fost apărat în faţa instanţei supreme de către avocatul Florin Sandu. Fostul şef al Poliţiei Române a încercat să probeze nevinovăţia lui Ionelaş la recursul împotriva mandatului de arestare, care s-a judecat la Secţia Penală de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.EXCLUSIV Ionelaş Cârpaci: „Pentru a salva adevăraţii vinovaţi, eu am fost arestat!"

Fostul şef al Poliţiei Române nu a reuşit însă să convingă judecătorii, iar aceştia au respins recursul şi l-au păstrat pe Ionelaş după gratii. „Nu înţeleg care este problema dumneavostră. Am pledat pentru el, este un client", a declarat fostul şef al Poliţiei Române, chestorul Florin Sandu.

Timişoara: VIDEO Fostul prefect de Timiş: "Timişoara devine capitala ţigănească a Europei"

Fostul şef al Poliţiei Române, Florin Sandu, l-a apărat în instanţă la trei termene de judecată pe baştanul Nicolae Mihai, care a stat câteva luni în arest preventiv, pentru că a fluturat pistolul într-o sală de judecată din Tribunalul Timiş.

Bossul clanului ţigănesc, care s-a bătut cu un alt şef de clan pe holurile tribunalului, susţine că a scos pistolul de la cingătoare doar ca să se apere şi a fost împins în sala de judecată, unde judecătorii s-au trezit în timpul şedinţei cu un rom înarmat care dă buzna în încăpere.

Procurorii timişoreni au fost umiliţi de naşul mafiei imobiliare ţigăneşti

Fostul şef de la Poliţia de pe platforma ArcelorMittal a fost arestat pentru că era membrul unei reţele de hoţi

De la şefia Poliţiei Române, la apărarea baştanului Nicolae Mihai

Generalul Florin Sandu, care a devenit un avocat de succes după ce a părăsit Ministerul de Interne, a ajuns să-l apere „la bară" pe baştanul Nicolae Mihai, pe numele căruia există mai multe plângeri penale, în care este acuzat de cămătărie. Fostul şef al Poliţiei Române a depus mai multe documente la dosarul penal, în care a luat apărarea şefului clanului de ţigani, susţinând că arestarea acestuia nu a fost legală.

 „Cred că l-am avut client, dar am fost angajat de familia sa, pentru că el era arestat. A fost doar un client. L-am apărat pentru scurt timp, când a fost arestat. Nu cred că e o problemă", a spus chestorul principal Florin Sandu.

Citeşte şi:

Fostul procuror general al României, Mircea Criste, în vizită la şeful procurorului care îi anchetează nevasta

Numele notarilor şi funcţionarilor din reţeaua „geambaşului de terenuri" Ionelaş Cârpaci, naşul mafiei imobiliare ţigăneşti
Baştanii mafiei imobiliare ţigăneşti sunt mai răi decât călăii comunişti din lagărul de la Piteşti


Teroarea de care vorbeşte Trifu Schroth este aplicată oricui se împotriveşte afacerilor imobiliare ţigăneşti, fără discriminare.  Până şi foşti deţinuţi politici au ajuns să cadă pradă acestor metode. Fostul deţinut politic, Emil Sebeşan, luptă să-şi păstreze casa după ce mai bine de opt ani a suferit torturile regimului Ceauşescu. Bătrânul, care a supravieţuit ororilor comuniste şi vecinii săi spun că sunt victimele terorii mafiei imobiliare ţigăneşti. Citeşte aici toate detaliile cazului!

Caracatiţa şi-a întins tentaculele peste tot

Cârpaci este arestat preventiv într-o anchetă a Parchetului Curţii de Apel şi s-au descoperit legături strânse ale acestuia cu notarul public Safta Criste, soţia fostului procuror general al României, Mircea Criste. Safta Criste este notarul la care şi-a făcut stagiatura fiica secretarului Consiliului Local Timişoara, Ioan Cojocari, şi el un personaj extrem de controversat. Până şi familia primarului Gheorghe Ciuhandu are legături cu clanurile ţigăneşti.  În trecut firma de arhitectură a filului primarului a solicitat un certificat de urbanism pentru o clădire monument istoric (foto jos) care a intrat tot în proprietatea lui Ionelaş Cârpaci (3427/2004 S.C. MG BUILDING DESIGN S.R.L. BV. M.VITEAZUL nr.3 - proprietari STANCU IONEL SI STANCA MIRELA)Este vorba de reşedinţa lui Wilhem Mulle, florarul imperial care a produs soiuri noi de trandafiri la Timişoara special pentru împărăteasa austriacă de la acea vreme.Surse judiciare bine informate spun că şi fostul primar, Viorel Oancea, care a condus oraşul înaintea lui Ciuhandu a fost în legături strânse cu baştanul mafiei, Ionelaş Cârpaci. Până şi procurori DIICOT sunt acuzaţi că au favorizat mafia ţigănească. Fosta şefă a DIICOT Timiş, Carmen Martinov (foto stânga), l-a anchetat în trecut pe Ionelaş şi l-a scos basma curată.  Martinov este un procuror extrem de controversat şi s-au descoperit şi alte cazuri de infractori periculoşi pe care i-a ajutat. Citeşte aici detalii!

Ascultă aici ce reacţie şocantă a avut fosta şefă a DIICOT când a fost întrebată de legăturile cu Ionelaş CârpaciCum se toarnă între ei boşii clanurilor ţigăneşti: „Au AKM-uri în podul palatului şi ştampile false ale Vămii"

Sechestru de cinci milioane de euro pe palatele mafiei imobiliare ţigăneşti

Romii cercetaţi pentru pentru zeci de fapte penale în Germania au înmuiat inima unei judecătoare

Bossul unui clan ţigănesc l-a învins în instanţă pe fostul şef al serviciului secret din Poliţia Timiş

Clan ţigănesc dat în urmărire internaţională pentru înşelăciune de un milion de euro

EXCLUSIV Fostul sediu al Securităţii a ajuns palatul ţigănesc „Castelul Puiu Napoleon"

Un clan ţigănesc a bătut cu sălbăticie şi a ameninţat cu moartea o avocată în centrul oraşului


DEZVĂLUIRI Legături periculoase între crima de la Medicină şi mafia imobiliară ţigănească

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările