Fostul premier Sorin Grindeanu a fost audiat timp de trei ore şi jumătate de procurorii de la DNA Bucureşti

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost audiat timp de trei ore şi jumătate de procurorii de la DNA Bucureşti

Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, fostul premier al României, s-a prezentat miercuri la sediul DNA Bucureşti, în calitate de martor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sorin Grindeanu a fost audiat vreme de trei ore şi jumătate de procurorii de la DNA Bucuresşti. Fostul premier are calitatea de martor într-un dosar despre care nu a dat nicio informaţie.
 
“Am calitatea de martor. Nu pot să spun ce dosar. Sunt lucruri pe care pot să le declar, lucruri pe care nu pot. Nu pot şi nu doresc să dau amănunte din acest dosar. Am fost clar, vă răspund cât se poate de calm, calitatea mea este cea de martor. Amănunte din dosar nu pot să le comunic”, a declarat Sorin Grindeanu.
 
Fostul premier susţine că pe vremea în care a fost viceprimar în Timişoara nu a avut sub coordonare direcţia de Patrimoniu, astfel că poate fi implicat în retrocedările de imobile din oraş. 
 
Întrebat dacă se teme de DNA, Grindeanu a zâmbit. “Nu mă tem de DNA! Îmi fac datoria de cetăţean. Calitatea mea e de martor”. 

Sorin Grindeanu a mai declarat în faţa sediului DNA că nu a ascuns niciodată că doreşte să redevină membru în PSD, partid în care s-a înscris în 1996.
 
“Drept urmare am făcut şi o contestaţie conform statului. Îmi doresc să activez în continuare în PSD. Urmează să se judece contestaţia. Toţi cei 55 de primari din Timiş, cei 16 consilieri judeţeneni şi cei şase parlamentari au semnat alături de mine susţinerea acestei contestaţii”, a declarat Grindeanu. 
 

 

citeste totul despre: