Festival tehnologic la Timişoara: IT Congress 2013 este cel mai mare eveniment de profil din ţară

Festival tehnologic la Timişoara: IT Congress 2013 este cel mai mare eveniment de profil din ţară

Specialiştii IT aşteaptă să prezeinte noutăţile din domeniu

Peste o mie de specilişti au venit la Timişoara pentru a cincea ediţie a evenimentului IT Congress 2013, care se desfăşoară între 15-16 mai, la Expovest

Ştiri pe aceeaşi temă

În următoarele două zile vor avea loc conferinţe, workshop-uri şi expoziţii, timp în care specialiştii celor aproximativ 20 de branduri internaţionale îşi prezintă noile lor tehnologii.

IT Congress, care se desfăşoară complexul Expovest, de pe Calea Lugojului, a ajuns la cea de a cincea ediţie.

“Evenimentul vizează în primul rând specialiştii din domeniul IT, însă nu este doar pentru ei. Mai sunt şi directorii de companii care vin să vadă ultimele noutăţi din domeniu, cum pot să ajute la dezvoltarea afacerii. De asemenea, sunt prezenţi şi studenţi. Oamenii pot să pună mâna, să experimenteze. Pot lua contact direct cu produsele, pot descoperi mult mai bine cum funcţionează decât ar face-o din manuale”, a declarat Stelian Câmpianu, organizatorul evenimentului.

La IT Congress 2013 sunt prezente firme de renume precum HP, Dell, IBM, Intel, Microsoft, VCR, Xerox, APC, Lexmark, Lenovo, Vodafone, Asus, Toshiba sau Oracle.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările