Fată de 14 ani dispărută fără urmă. A plecat la o familie de vecini şi nu s-a mai întors

Fată de 14 ani dispărută fără urmă. A plecat la o familie de vecini şi nu s-a mai întors

Larisa Cicoare este căutată de familie şi de Poliţie FOTO Facebook

O adolescentă din Timişoara este căutată cu disperare de familie şi de Poliţie după ce a dispărut, sâmbătă dimineaţa, când a plecat de acasă până la o familie vecină pentru a-şi încărca telefonul.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Timişoara o caută pe o fată de 14 ani dată dispărută după ce a plecat de acasă sâmbătă dimineaţa şi nu s-a mai întors. „La data de 03 martie, în jurul orei 08.00, CICOARE NICOLETA LARISA CLAUDIA ar fi plecat de la locuinţa de pe splaiul Nicolae Titulescu - clădire dezafectată lângă rambleul de linii ferate, din vecinătatea numărului 38, fără a reveni la domiciliu, unde locuieşte fără forme legale.  Semnalmente: înălţime  1.75  metri,  60 de kg, păr şaten drept şi des, ochi căprui,  faţă ovală,  forma  urechilor ovală,  fără semne particulare sau tatuaje şi ten deschis la culoare. La data dispariţiei,  minora purta o jachetă de culoare albastru închis tip fâş, bustieră de culoare neagră cu inscripţia  Adidas, pantaloni de trening din bumbac de culoare gri şi o pereche de adidaşi imitaţie de piele de culoare neagră”, anunţă Poliţia Timiş.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, fata ar fi dispărut după ce a plecat de acasă la o familie învecinată să îşi încarce telefonul, neavând curent la momentul respectiv, iar familia a intrat în alertă în momentul în care au văzut că fata nu s-a mai întors acasă, dar nu a ajuns nici la familia de vecini.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: