Farmacistă găsită moartă în casă chiar de mama sa. Femeia ar fi luat medicamente din cauza unei depresii

Farmacistă găsită moartă în casă chiar de mama sa. Femeia ar fi luat medicamente din cauza unei depresii

O farmacistă de 39 de ani, din Timişoara, a fost găsită fără suflare în locuinţă chiar de către cea care i-a dat viaţă. Femeia de 71 de ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor, însă fiica sa nu a mai putut fi salvată.

Ştiri pe aceeaşi temă

.Echipajul de la Ambulanţă, ajuns primul la faţa locului, nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii, astel că a declarat decesul acesteia, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse, femeia ar fi murit în urma unei supradoze cu medicamente.

„În jurul orelor 14.00, organele de poliţie au fost sesizate cu privire la decesul unei persoane în vârstă de 39 de ani, domiciliată pe strada Memorandului. Politiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timişoara, Aurora Voicilă.

Aceleaşi surse locale spun că femeia nu avea loc de muncă şi absolvise facultatea de farmacie. De asemenea, sursele citate susţin că aceasta suferea de depresie şi era cunoscută cu probleme psihice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: