Familie „inventivă şi cu mult tupeu”. Piscină montată în faţa casei, umplută de la o cişmea publică aflată la 50 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piscina a fost umplută cu un furtun legat la o cişmea aflată la 50 de metri FOTO Facebook/Lenauheim.ro
Piscina a fost umplută cu un furtun legat la o cişmea aflată la 50 de metri FOTO Facebook/Lenauheim.ro

O familie din localitatea timişeană Grabaţ şi-a montat în faţa casei o piscină pe care a umplut-o cu un furtun legat la o cişmea aflată la 50 de metri.

Imaginile cu piscina au fost postate pe pagina de Facebook a Primăriei Lenauheim, de care aparţine satul Grabaţ. „Între timp, la Grabaţ, unii cetăţeni inventivi şi cu mult tupeu, îşi umplu piscinele din faţa casei cu apă de la cişmeaua publică printr-un furtun de 50 de metri”, se arată în postarea care însoţeşte imaginile postate pe pagina de Facebook Lenauheim.ro.

Situaţia a fost comentată, pe pagina sa de Facebook, şi de poliţistul Marian Godină, care a remarcat că în apărarea familiei „inventive şi cu mult tupeu” au sărit mai mulţi internauţi.

„Primăria de acolo a făcut o postare pe Facebook pentru a provoca indignarea celorlalţi locuitori, dar... ce să vezi? Efectul a fost unul contrar, iar oamenii s-au mobilizat rapid în apărarea celor cu piscina şi comentariile de susţinere au curs mai ceva ca apa de la cişmea.

Ba chiar la ştirea asta, comentariile erau favorabile familiei "descurcăreţe". Cât de greşit gândesc unii... Oare vom înţelege vreodată că "descurcatul" ăsta nu prea are legătură cu civilizaţia?”, a scris Godină, pe Facebook. Primăria Lenauheim nu a anunţat ce măsuri au fost luate.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Istoria fântânii din Piaţa Unirii. De ce a dispărut apa minerală cu proprietăţi medicale

Moartea unui brand vechi de peste 170 de ani. Cum a dispărut de pe piaţă apa minerală Buziaş

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite