Familia de “traci” din Timiş a rămas fără copii. Bebeluşul a murit, ceilalţi doi au fost luaţi în plasament în urma unei sentinţe judecătoreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au intervenit în forţă pentru a lua copiii FOTO captură Lugoj Info
Jandarmii au intervenit în forţă pentru a lua copiii FOTO captură Lugoj Info

Familia de români care s-a întors anul trecut, în noiembrie, din Danemarca, a rămas fără copii. Bebeluşul lor a murit la sfârşitul anului trecut, iar acum ceilalţi doi au ajuns în grija statului ca urmare a unei sentinţe judecătoreşti.

Un român care se întorcea din Danemarca împreună cu soţia şi cei trei copii a fost reţinut la Nădlac de poliţiştii de frontieră maghiari după ce ar fi refuzat să prezinte documente de călătorie, susţinând că este din Tracia. Aşa a intrat în atenţia autorităţilor bărbatul de 35 de ani, născut în localitatea timişeană Fârdea. 

La o lună după ce s-au reîntors în România, cei doi soţi au atras din nou atenţia. Bebeluşul de numai câteva luni al familiei a murit la Spitalul de Copii din Timişoara, după ce a fost preluat cu elicopterul SMURD. Autorităţile suspectau că bebeluşul era bolnav, iar părinţii au refuzat să ceară ajutorul medicilor. 

Bărbatul a făcut din nou scandal şi a fost dus la o secţie de Poliţie. 

Protecţia Copilului a intervenit în urma unor sesizări venite de la vecini care spunea că cei doi copii ai cuplului nu erau îngrijiţi şi erau puşi să doarmă într-un cort, deşi era foarte frig, scrie Digi24.ro.

În urma unei sentinţe judecătoreşti, “tracii” şi-au pierdut copiii, aceştia fiind luaţi în plasament de către stat. Aceştia urmează să ajungă în grija unor asistenţi maternali.

În momentul în care autorităţile s-au dus la Fârdea pe a lua copiii, bărbatul a făcut din nou scandal, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor. Familia s-a baricadat în casă, însă jandarmii au spart uşa şi au folosit spray-uri lacrimogene, potrivit lugojinfo.ro.

   

Vă mai recomandăm:

VIDEO „Suveran” reţinut la intrarea în ţară după ce a refuzat să prezinte documente de identitate: „Există vreun contract între mine şi statul român?”
 

Un braşovean a fost dus direct la Psihiatrie după ce a prezentat poliţiştilor un act de identitate dubios. Bărbatul se revendică la „Grupul Suveranilor“

„Viorel suveran“ s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a două infracţiuni. El se autointitulează „fiinţă vie, născut viu“ şi nu recunoaşte actele de identitate

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite