Exorcistul din Malta vine în orașul de pe Bega

Exorcistul din Malta vine în orașul de pe Bega

Preotul Elias Vella este așteptat să țină predici. Foto: antoninek.cz

Preotul Elias Vella, caracterizat drept „exorcistul oficial al Arhidiecezei de Malta”, ajunge în perioada următoare la Timișoara. El va fi prezent timp de o săptămână la Biserica „Sfânta Maria Regina Păcii”, unde se vor ține reculegeri spirituale. Vezi aici programul complet al evenimentelor!

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit site-ului oficial al Parohiei greco-catolice Sfânta Maria Regina Păcii și a Unității - Timișoara 3, în fiecare zi din intervalul 13 - 18 noiembrie vor avea loc liturghii, meditații, rugăciuni de eliberare, vindecare și dezlegare, între orele 9.00 - 12.00 și 17.00 - 20.00. Preotul exorcist este solicitat constant în diferite țări pentru acest tip de slujbe, denumite generic reculegeri spirituale.

Reprezentanții bisericii menționate i-au invitat la evenimente pe „credincioșii din Timișoara de la toate bisericile, cu credință în suflet și cu dorința de a-și vedea problemele rezolvate".

Citește AICI programul complet al manifestărilor!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările