EXLUSIV Simona Halep, românca minune care face imagine pozitivă României în lume, caricaturizată de Ştefan Popa Popa’s

EXLUSIV Simona Halep, românca minune care face imagine pozitivă României în lume, caricaturizată de Ştefan Popa Popa’s

Simona Halep văzută de Ştefan Popa Popa's FOTO Ştefan Both

Caricaturistul timişorean Ştefan Popa Popa’s a realizat pentru Adevărul portretul jucătoarei de tenis Simona Halep.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep a câştigat, la sfârşitul săptămânii trecute, turneul de la Dubai, trecându-şi cel de-al 10-lea turneu în palmares (Dubai, Shenzhen, Doha, Bucureşti, Nürnberg, Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia). În urma victoriei împotriva cehoaicei Karolina Plíšková, Halep a revenit pe locul trei în clasamentul WTA. Simona Halep continuă să reprezinte România într-un mod pozitiv.
 
Acest lucru l-a făcut pe marele caricaturist Ştefan Popa Popa’s, poate cel mai cunoscut artist român peste hotare, să realizeze, exclusiv pentru Adevărul, portretul jucătoare de tenis.
 
“Am făcut acest portret cu mare plăcere. Simona Halep face parte din prima linie a românilor care contribuie la îmbunătăţirea imaginii României. Şi nu sunt mulţi. Să nu uităm că suntem bombardaţi de toţi cu exemple negative. Ultima palmă a venit din Anglia. Sunt foarte mulţi care nu ne reprezintă ţara cu cinste. Dar România poate face performanţă prin artiştii şi sportivii ei. Simona Halep este în această elită”, a declarat Ştefan Popa Popa’s.


 
Obişnuit cu portretizarea şefilor de state şi guverne, regi şi şefi de organizaţii mondiale, artistul timişorean s-a specializat în ultima perioadă pe sportivi. În timp ce Simona Halep câştiga turneul de la Doha, Popa’s realiza portretele atleţilor care au participat la International Stadion Fest (ISTAF), care s-a desfăşurat pe arena O2 din Berlin.

La începutul lunii martie, Ştefan Popa Popa’s se va afla la München, unde va participa la lansarea calendarului oficial al clubului Bayern. Calendarul cu vedetele echipei bavareze a fost realizat în urma portretelor făcute de Popa’s. 
   
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările