EXCLUSIV Cum îşi bate joc Enel de clienţi: pagubă de 10.000 de euro la un restaurant de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai recent exemplu că pauzele de curent lungi şi dese sunt cheia marilor succese, atunci când vine vorba de Enel, îl reprezintă clienţii şi asociaţii restaurantului Antinorii, care vineri au trecut printr-o experienţă cu totul unică, întreaga distracţie costându-i aproape 10.000 de euro.


Seara de vineri părea a fi una perfectă, mai ales că toate cele 80 de locuri din locul erau ocupate, dar la ora 21 lucrurile au luat o altă turnură. O anexă a unei tipografii din apropierea restaurantului a fost cuprinsă din flăcări, iar un echipaj Enel a decuplat siguranţele de la panoul general din zonă, însă din greşeală a decuplat şi restaurantul.


I-au purtat cu vorba

„Clienţii s-au speriat şi au început pe rând să plece. Cel mai probabil s-au gândit că nu ne-am plătit curentul, mai ales că toate celealte clădiri din vecinătate aveau lumină, mai puţin noi. Am sunat într-una la deranjamente să anunţăm problema, dar de fiecare dată am primit acelaşi răspuns, că în scurt timp problema o să fie remediată", a spus Corina Pogan, managerul restaurantului.

"Ne tratează de parcă am fura curent. Nişte comunişti"

"Ieri seară am sunat de aproape 20 de ori la Enel. Mi-au spus iniţial că s-a iscat un incendiu şi nu au ce face până dimineaţă. Am verificat în zonă, la transformator şi nu era nimic. Nicio maşină de pompieri. Am întrebat la societatea care se ocupă de depanările Enel şi au spus că nu era niciu incendiu şi că nu au avut reclamaţie. Deci au minţit, sunt niste comunişti. Parcă noi nu plătim curentul şi în furăm de la ei", a declarat Paul Todor, proprietarul restaurantului.


S-au stricat produse foarte scumpe

Când s-au întors la lucru, sâmbătă dimineaţă, angajaţii au constatat că problema nu se rezolvase, însă toate alimentele ţinute în frigidere s-au stricat. Au urmat noi telefoane insistente, dar lucrurile nu s-au schimbat. Angajaţii au aruncat câteva zeci de kilograme de carne de vită importată din Italia şi alte zeci de kilograme de peşte exotic. Căderea de tensiune a afectat şi două dintre frigiderele industriale din restaurant, acesta refuzând să mai pornească.


Peşte de 10.000 de euro aruncat la gunoi

Până luni, meniul nostru va fi mult mai sărac întrucât am rămas fără o mare parte dintre ingrediente. Doar peştele aruncat valorează 10.000 de euro. Cel mai probabil vom împrumuta mai multe ingrediente cheie de la celelalte restaurante italiene din oraş", a adăugat managerul restaurantului.

Nu este pentru prima oară când restaurantul are probleme din partea Enel. În urmă cu câteva luni, aceiaşi angajaţi, care lucrau în zonă, au rupt un cablu principal prin care era furnizat curentul. Şi atunci reprezentanţii Enel şi-au cerut scuze, menţionând că nu aveau planurile zonei.


Dau în judecată Enel

„O să acţionăm Enel în instanţă pentru despăgubirea bunurilor stricate, dar vom cere şi daune de imagine. E revoltător cum îşi pot bate joc cei de la Enel de client",a conchis Corina Pogan, managerul restaurantului Antiori.


Reprezentanţii Enel au refuzat să comenteze incidentul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite