EXCLUSIV Fotbalist de la Poli snopit în bătaie de beizadeaua "Prinţului Banatului", Rami Iskandarani. Miza: o frumoasă avocată

EXCLUSIV Fotbalist de la Poli snopit în bătaie de beizadeaua

Avocata Adriana Ivan

László Sepsi a fost bătut de Rami Iskandarani, fiul "Prinţului Banatului". Totul a pornit de la avocata Adriana Ivan, care avea o întâlnire profesională cu fotbalistul de la Poli Timişoara. Rami Iskandarani, iubitul avocatei, şi-a ieşit din minţi, i-a spart maşina, telefonul şi ochelarii de soare.GALERIE FOTO Clubul de fiţe din Timişoara, care a valorat un milion de euro, al fiului lui Zaher

Fotbalistul a trăit clipele de groază la începutul săptămânii, în parcarea dealerului auto BWM. "Confirm incidentul. Nu am de ce să mă ascund. A fost şi o persoană care a sunat la 112 pentru temperarea scandalului. Nu pot comenta mai mult pentru că sunt implicată în incident şi nu vreau să fiu subiectivă", a spus Adriana Ivan, în exclusivitate, pentru Adevărul de seară Timişoara.

Frumoasa avocată avea o întâlnire cu László Sepsi în legătură cu un process deschis de fotbalist pe tema retrocedării mai multor terenuri. Apropiaţi de-ai celor trei spun că Adriana Ivan, fotbalistul şi fiul "Prinţului Banatului" s-au văzut în parcarea de la BMW, însă sirianul şi-a ieşit din minţi când l-a văzut pe fotbalist şi a sărit direct la bătaie. În zadar a încercat să se apere László Sepsi, pentru că maşina acestuia a fost avariată, telefonul Iphone 4 distrus, la fel ca şi ochelarii marca Police.

"Prinţul Banatului", Zaher Iskandarani, anchetat pentru spălare de bani de procurorii din Elveţia


CLICK AICI PENTRU POZE CU ADRIANA IVAN

Surse din apropierea frumoasei avocate spun că aceasta s-ar fi despărţit de Rami Iskandarani în urma conflictului, astfel că în prezent tânăra este curtată de alţi bărbaţi.


CLICK AICI PENTRU A AFLA CINE ESTE LASZLO SEPSI

László Sepsi a refuzat să comenteze subiectul, în timp ce Rami Iskandarani a declarat că nu ştie despre niciun incident. "Nu îmi amintesc să fi fost de curând la BMW. Nu ştiu cine e Sepsi", a spus cel de la care a pornit conflictul.

Bătaia este confirmată şi de angajaţii BMW, dar şi de managerul dealerului auto. "Bătaia a avut loc. Cel puţin zece angajaţi au asistat la conflict. Nu au fost momente plăcute", a spus managerul companiei.

Generalul Pitulescu, ex-şef Poliţia Română: „Zaher are nevoie de cazier alb pentru afaceri”


Text foto: Rami Iskandarani

Şi oamenii legii spun că în parcarea BMW a avut loc un incident şi menţionează că au primit un apel la 112.

CEA MAI RECENTĂ AFACERE A LUI ZAHER ISKANDARANI: 13,7 MILIOANE DE EURO EVAPORATE PE RUTA ROMÂNIA - SIRIA

Schimbarea la faţă a lui Zaher Iskandarani: „Îmi asigur existenţa prin muncă şi alte mijloace oneste”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: