Europarlamentare 2019. Cu mireasa la alegeri. Tinerii căsătoriţi s-au dus să voteze după ce s-a terminat petrecerea

Europarlamentare 2019. Cu mireasa la alegeri. Tinerii căsătoriţi s-au dus să voteze după ce s-a terminat petrecerea

Alina şi Mihai la secţia de votare de la Săcălaz FOTO Opiniatimisoarei.ro

Alina şi Mihai, doi tineri din comuna Săcălaz (de lângă Timişoara), s-au căsătorit cu o zi înaintea votului, iar dimineaţa, după petrecere, s-au dus la secţia de votare.

Alina şi Mihai au decis ca primul pas important în căsnicie să fie prezenţa la alegerile Europarlamentare şi la Referendum. Cei doi tineri s-au căsătorit cu zi înainte, iar duminică dimineaţa, după petrecere, s-au dus la secţia de votare din comuna Săcălaz. Ei au fost şi primii votanţi de la secţia respectivă, scrie Opiniatimisoarei.ro
 
„Contează, pentru că este un drept cetăţenesc pe care trebuie să-l exercităm. Avem şi drepturi, dar şi datorii. Noi am preferat să venim, să ne facem obligaţia de cetăţeni. Chiar dacă îţi anulezi votul, poate eşti apolitic, dar e important să vii şi să îşi exerciţi obligaţia. La nuntă a fost foarte bine, cu puţine emotii, dar a fost bine”, s spus Mihai, citat de Opiniatimisoarei.ro.
 
Şi mireasa a îndemnat oamenii să meargă la vot. „Rog toţi românii să vină să voteze”, a spus Alina.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: