Elevul care a violat trei fetiţe a fost turnat de ultima victimă: o micuţă de cinci ani

Elevul care a violat trei fetiţe a fost turnat de ultima victimă: o micuţă de cinci ani

Robert Tarko a fost arestat preventiv

Un adolescent de 16 ani din Gătaia (Timiş) a fost trimis astăzi în judecată de procurori timişoreni pentru viol după ce a fost turnat la Poliţie de cea mai mică dintre victimele sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Robert Tarko, elev în clasa a IX-a a liceului din Gătaia, şi-a violat trei verişoare în vârstă de zece ani, nouă ani şi de şapte ani. El a fost arestat de poliţişti, după ce a încercat să o violeze şi pe cea de-a patra fetiţă, care are doar cinci ani. Aceasta a povestit mamei sale că băiatul a încercat să o agreseze sexual, iar femeia a anunţat poliţia. Cele patru fetiţe erau verişoarele adolescentului. Procurorii l-au trimis în judecată pe tânăr, după ce Tarko a fost arestat în 12 octombrie.

Cum şi-a ademenit monstrul din Banat nepoatele pe care le-a violat

„Din declaraţiile părţilor vătămate minore rezultă că inculpatul le ducea cu forţa într-o colibă din apropierea casei sau în bucătăria locuinţei unde le dezbrăca şi le obliga să întreţină relaţii sexuale normale sau anale cu el prin ameninţare cu bătaia sau cu moartea, deşi minorele plângeau şi strigau să le lase în pace", au scris în actul de acuzare procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Minorele au fost examinate psihologic în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, iar psihologii au stabilit că asupra lor s-a exercitat un abuz fizic şi sexual care poate pune în pericol dezvoltarea armonioasă a personalităţii. Ele urmează să fie supuse unui tratament îndelungat de către o echipă de psihologi.

VEZI GALERIE FOTO CU CRIMINALUL ŞI CASA ÎN CARE AU AVUT LOC ORORILE

Famila violatorului este şocată

Violatorul provine dintr-o familie săracă de la marginea oraşului Gătaia. Familia Tarko, formată din nouă persoane, trăieşte de pe o zi pe alta şi stă într-o casă construită de Guvern după inundaţiile din 2005. Sora agresorului şi mama fetiţelor nu a vrut să discute cu nimeni despre tragedie, fiind şocată de cele întâmplate. Fratele acestuia, Zoltan Tarko, a spus însă că nimeni nu se aştepta la un asemenea gest din partea lui Robert. „Nu ştiu cum a putut face aşa ceva. Nici nu ştiam ce s-a întâmplat”, a spus Zoltan Tarko, de 18 ani. Acesta a mai spus că fratele său mai mic nu a creat probleme până acum şi avea o prietenă stabilă când a comis abuzurile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările